E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'a 'Hepimiz Müslümanız' tepkisi---

Trump'a 'Hepimiz Müslümanız' tepkisi

Trump'a 'Hepimiz Müslümanız' tepkisi
23 Ocak 2017 - 01:20 borsagundem.com

ABD'nin yeni başkanı Trump'a yönelik protestolar hız kesmiyor. Protesto mitinginde bir konuşma yapan gazeteci Gloria Steinem, Müslümanların kayıt altına alınması halinde kendilerini de Müslüman olarak kaydettireceklerini söyledi

ABD Başkanı Donald Trump'ın görevi devralmasının ardından ülkede başlayan protestolar sürüyor. Bir günde tüm dünyada Trump karşıtı 600'den fazla gösteri düzenlendi. Washington DC'deki protesto mitinginde bir konuşma yapan gazeteci yazar Gloria Steinem, Trump'ın Müslümanları kaytı altına alacağı vaadini sert bir şekilde eleştirdi. 

Kalabalığa "Bugün bizi sonsuza kadar değiştirecek bir gün. Çünkü beraberiz" diye seslenen Steinem, Trump'a şu uyarıda bulundu:

"Anayasamız 'Ben Başkan olarak' değil, 'Biz insanlar' diye başlar. Bizi asla bölmeye çalışma. Eğer Müslümanları kayıt altına almaya çalışırsan, biz hepimiz kendimizi Müslüman olarak kaydettireceğiz."

KERRY PROTESTOYA KÖPEĞİNLE KATILDI

Bu arada Obama yönetiminin Dışişleri Bakanı John Kerry, Trump protestolarına köpeğiyle birlikle katıldı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)