E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan koronavirüs aşısına ilişkin açıklama---

Trump'tan koronavirüs aşısına ilişkin açıklama

Trump'tan koronavirüs aşısına ilişkin açıklama
02 Mart 2020 - 22:00 borsagundem.com

Trump, koronavirüs aşısına ilişkin yaptığı açıklamada "Bugün Beyaz Saray’da büyük ilaç şirketleri ile aşı ve tedavi konusundaki gelişmeler hakkında görüşeceğim. İlerleme katediliyor" dedi

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı üzerinden ABD’deki Covid-19 (koronavirüs) aşısı çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.

Trump yaptığı açıklamada “Bugün Beyaz Saray’da büyük ilaç şirketleri ile aşı ve tedavi konusundaki gelişmeler hakkında görüşeceğim. İlerleme katediliyor” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ----------- ??????????-------------03 Mart 2020 10:57

    Düşünce kuruluşları sunu diyor bu hastalık virüslerini abd üretip bir biyolojik savaş olarak kendilerine rakip olan ülkelerde kullandıklarını yakında rusya meksika ve afrika ile asya kullanacaklarını söylemektedirler.adamlar rakiplerine ekonomik darber vurarak bir kazanıp ikincisi ise ilaç ve aşılarlada zirve yapacaklardır.

  • sedat02 Mart 2020 22:18

    Demek ki istiyor ki işler planladığımız gibi devam ediyor.Virüs biraz daha yayılsın infial artsın.Zaten Virüs'ü ürettiğimizde aşısı da hazırdı.Zamanı gelince aşıyı piyasaya süreceğiz.