E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan sürpriz Ruhani açıklaması: Koşulsuz görüşebilirim---

Trump'tan sürpriz Ruhani açıklaması: Koşulsuz görüşebilirim

Trump'tan sürpriz Ruhani açıklaması: Koşulsuz görüşebilirim
30 Temmuz 2018 - 22:07 borsagundem.com

Trump, Green Kart'ın iptal edilmemesi ve Meksika sınırına duvar örülmesi için finansmanın onaylanmaması halinde hükümeti kapatabileceğini söyledi. Trump ayrıca İran Cumhurbaşkanı ile koşulsuz görüşebileceğini de ifade etti

ABD Başkanı Donald Trump şimdi de Kongre'yi tehdit etti. Trump, Green Kart'ın iptal edilmemesi ve Meksika sınırına duvar örülmesi için finansmanın onaylanmaması halinde federal hükümeti kapatmakta bir sorun görmeyeceğini söyledi. Kongre'de Cumhuriyetçi milletvekilleri ile Kasım ara seçimleri için sık sık çatışan Trump, Eylül'de bütçe dönemi son ermeden taleplerini gerçekleştirmelerini istiyor.

Trump Beyaz Sary'da gerçekleşen basın toplantısında yaptığı çıkışta, sınır güvenliğinin zamanının geldiğini, aksi halde hükümeti kapatmakta bir sorun görmeyeceğini ifade etti.

''İRAN CUMHURBAŞKANI İLE KOŞULSUZ GÖRÜŞÜRÜM''

ABD Başkanı Donald Trump , Beyaz Saray'da ağırladığı İtalya Başbakanı Giuseppe Conte ile düzenlediği basın toplantısında İran konusuna değindi.

İran'ın nükleer silah sahibi olmasına izin vermeyeceklerini yineleyen Trump , basın mensuplarının sorusu üzerine, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüşebileceğini belirtti. ABD lideri, bu görüşme için hiçbir şartın olmadığını da sözlerine ekledi.

İtalya lideri ile birlikte  basın toplantısında kameraların karşısına geçen Trump, toplantılara inandığını belirterek Kuzey Kore lideri ve Putin ile görüşmelerinin faydalarına dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Arda Kozan31 Temmuz 2018 00:56

    İran riyali alttan toplandı. Sıra TL de devülasyon yapacaklar. Sonra TL alttan toplanıp yukarı çekilecek bu devran böyle sürecek