E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump Putin ile o iddiaları görüşecek---

Trump Putin ile o iddiaları görüşecek

Trump Putin ile o iddiaları görüşecek
01 Temmuz 2018 - 08:32 borsagundem.com

İşte ABD Başkanı Trump'ın Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmeyi istediği konular

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Helsinki’de yapacağı zirvede Rusya’nın, 2016’daki başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddialarını gündeme getireceğini söyledi. Trump, Washington’dan New Jersey’e giderken Air Force One uçağında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Putin ile 16 Temmuz’da Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de yapacakları zirvede Ukrayna, Suriye ve Kırım meselelerini de görüşeceklerini ifade eden Trump, Rusya’ya yönelik yaptırımları kaldırıp kaldırmayacağına ilişkin soruya “Rusya’nın ne yapacağını göreceğiz” yanıtını verdi.

TİCARET ÖRGÜTÜNDEN ÇIKMAYACAĞIZ

Başkan Donald Trump, Kırım’ın Rusya’nın bir parçası olarak tanınıp tanınmayacağına dair soruya ise “Bakmamız lazım” diyerek selefi Obama’nın Kırım meselesini ele alışını ‘talihsiz’ diye tanımladı.

ABD Başkanı, Dünya Ticaret Örgütü’nden çıkmayı istediği yönündeki haberlerin aksine böyle bir planının olmadığını aktardı.

Donald Trump, bir üyesi emekli olmaya karar veren Yüksek Mahkeme’ye yeni yargıç adayı olarak aklında 2’si kadın 5 ismin bulunduğunu, adayını 9 Temmuz’da açıklamayı düşündüğünü söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)