E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump İslam dünyasını bir kez daha ayağa kaldıracak---

Trump İslam dünyasını bir kez daha ayağa kaldıracak

Trump İslam dünyasını bir kez daha ayağa kaldıracak
23 Aralık 2017 - 16:47 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasının ardından İslam alemini bir kez daha ayağa kaldıracak bir karar almaya hazırlandığı öne sürüldü

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, ABD'nin Kudüs konusunda yeni açıklamalar yapabileceği yönünde bilgiler bulunduğunu bildirdi.

Heniyye, Hamas'ın Gazze'de düzenlediği 11. Bilimsel Kudüs Konferansında yaptığı konuşmada, "ABD yönetiminin, ( İsrail'i) Yahudi devleti olarak tanıyabileceği, tüm Yahudi yerleşim birimlerinin Kudüs'e ait olduğunu ve Filistinli mültecilerin dönüş hakkı olmadığını açıklayabileceği yönünde ilgili kesimlerden elimize ulaşan bazı bilgiler var." dedi. Heniyye, söz konusu "ilgili kesimler" hakkında ise herhangi bir bilgi vermedi.

Filistin'in iç meselelerinin düzeltilmesi ve barış sürecinin kapsamlı şekilde gözden geçirilmesi gerektiğini belirten Heniyye, Filistin direnişi üzerindeki ellerin çekilmesi gerektiğini ifade etti.

Heniyye, Filistin yönetiminden de "İsrail ile güvenlik koordinasyonu meselesi ve Oslo Anlaşması konusunda net bir tutum sergilemesini" talep etti.

İsrail'in Kudüs'teki her türlü uygulamasının boş ve geçersiz olduğunu vurgulayan Heniyye, "Kudüs, Filistin devletinin siyasi, Müslümanların dini ve özgür dünyanın insani başkentidir." ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum24 Aralık 2017 16:18

    Oysaki bir ayette Allahu Teala bilmediğiniz şeyin ardına düşmeyin diyor.Yani bir şeyi bil ve öyle ardından git.Adam komünizmi öğrenmiş onun ilkelerini iyice öğrenmiş sonra bilinçli bir şekilde komünizmin peşinden gidiyor.Ama bir müslümana bakıyorsun.Kulaktan dolma dini bilgilerle islama inandığını söylüyor dinin peşinden gittiğini sanıyor.Günümüz müslümanlarının durumunu bu ayet çok iyi açıklıyor.Bilmedikleri dinin peşine düşmüşler.Onun için Kur'andan bir ayet söylediğinde adam karşı çıkıyor.Çünkü din diye duyduklarının hemen hemen hepsi Kur'ana aykırı öğretiler.

  • bir yorum24 Aralık 2017 16:14

    Bu sahte kutsallar yüzünden milyonlarca insan telef oldu gitti.Hala da telef olmaya devam ediyor.Yani Kudüsdeki yapıların ne zaman yapıldığını karbon testine tabi tuttuğunuzda bunların uydurma olduğu ayan beyan ortaya çıkacak.Ama kimse bunu yapmıyor.İşte buna körü körüne bir şeye inanmak denir ki bu bağnazlığa gericiliğe neden olur.İslamın Kutsalları Kur'anda belirtilmiştir.Kur'andaki mescidi aksa Mekkeye yakın cirane vadisindeki mescidin adıdır ve anlamı da uzak mescid demektir.Resulullah Muhammed zaman zaman oraya gider ibadet eder ve Allahdan ayetler alırdı.Bu Kur'anla sabittir.İsra demek geceleyin yürümek demektir.Mescidi haramdan Mescidi Aksaya kulunu geceleyin yürüttü diyor ayet.Yani fiili olarak yapılmış bir yürüyüştür bu.Yoksa uykuda falan değil.Bu müslümanlık iddiasında bulunanlar ne zaman Kur'ana yönelecekler acaba.kur'an haricinde her şeye araştırıp soruşturmadan inanıyorlar.

  • KILIÇ24 Aralık 2017 09:28

    BU TURP KALEMİNDEN KAN DAMLIYOR BU ŞEYTANDAN DÜNYA UZAK DURULMALI.

  • FATİH İSLAMBUL23 Aralık 2017 23:20

    BU ADAM KORKARIM YAKINDA MEKKE MEDİNEDE YAHUDİLERİN İSRAİLİN SALMANLA ANLAŞTIK DERSE HİÇTE ŞAŞIRMAM

  • Ordu23 Aralık 2017 18:56

    Bos hamaset yapiyotlar sadece

  • Geber23 Aralık 2017 17:23

    Lanet gelsin senin ve dönme ailenin sıfatına