E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump darbeyle rejim değiştirmeyi bitiriyor---

Trump darbeyle rejim değiştirmeyi bitiriyor

Trump darbeyle rejim değiştirmeyi bitiriyor
03 Aralık 2016 - 08:09 borsagundem.com

ABD’nin seçilmiş başkanı Trump teşekkür mitinglerine başladı. İzleyeceği dış politikaya dair işaretler veren Trump, “Artık askeri darbeleri ve rejim değişikliğini desteklemek yok” dedi

müdahaleci tavrıyla bilinen emekli General James Mattis'i savunma bakanı olarak seçmesine rağmen, ülkenin yeni dış politikasının müdahaleci bir tavırdan uzak olduğuna yönelik yaptığı açıklamaları ön plana çıkıyor. 20 Ocak'taki başkanlık devir teslim öncesinde seçmenlerine teşekkür etmek için yeniden yollara düşen Trump'ın ilk durağı Ohio eyaleti oldu. "İlk önce Amerika gelecek" diyen Trump kendi yönetiminin diğer ülkelerin rejimlerini hedef alacak politikalar gütmeyeceğini açıkladı. Rusya merkezli haber ajansı Sputnik'teki habere göre Trump, ABD'nin bir felakete maruz kaldığı sırada Ortadoğu'daki savaşlar için 6 trilyon dolar harcandığını söyleyerek bu harcamaların daha fazla terör ve ölüme yol açtığından yakındı. Trump, "Rejimleri ve hükümetleri devirmeyeceğiz. Ortadoğu için harcanan 6 trilyon doları hatırlıyor musunuz? Amacımız istikrar, kaos değil. Çünkü kendi ülkemizi ayağa kaldırmak istiyoruz" ifadelerinde bulundu.

Trump’ın kabinesi milyarderlerden oluşuyor

 

ABD ordusu Trump'ın Savunma Bakanı adayından memnun

 

Trump'ın eşini reddetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)