E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTRT spikeri de duygusallaştı---

TRT spikeri de duygusallaştı

TRT spikeri de duygusallaştı
23 Ağustos 2013 - 15:42 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan'ın ağlama haberini sunan TRT Şeş spikeri, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı

Haber ve gazete manşetlerinin okunduğu programın spikerlerinden Melahat Uluç, Mısır'daki olaylarda ölen Esma el Biltaci'nin babasının yazdığı mektubun haberini verirken dayanamayıp canlı yayında ağladı.
Uluç'a spiker arkadaşı yardımcı oldu ve haberi okumaya devam etti.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Salya Sümük23 Ağustos 2013 17:36

    Bunlar nasıl Müslüman ya? Bu ülkede her gün şehit cenazeleri gelirken bu Akp ve yandaşları bir damla yaş dökmezdi. Şimdi Mısır'lı Arap için timsah gözyaşları döküyorlar. Bırakın bu salya sümük ağlamaları artık. Gezi'de ölenler için ağladınız mı? Yok. O zaman Takiyyecilik yapmayın.

  • Borsacı23 Ağustos 2013 16:26

    Bence çok yakın bir gelecekte sanal spikerler çıkar. Metni billur gibi okuyan bilgisayar programları var. Haber içeriğine göre duygu katma imkanları da yakında icat edilir. Ben metni programa okutunca kulaklarıma inanamadım. Şu an İngilizce olarak mevcut ancak patent beklediği için yarım sayfa metin okunabiliyor. İleride bir romanı vereceksin o senin kulağına okuyacak. Türkçe de bu işe sorunanlar erkenden pes etti. ABD de bir çok üniversite ve teknoloji şirketi bu konuda çalışıyor. Görüntü konusunda zaten filmlerden biliyoruz çok iyi yerlere geldiler.

  • çapuling23 Ağustos 2013 16:12

    be ne yaaaa ağlama ayinimi yapıyoz hep beraber.vay beee nekadar duygusal insanlarımız varmış ta haberimiz yokmuş.vay sizi gidii sizilerrrr...şehit cenazeleri geldiğinde niye ağlayan kimse olmadı bu ülkede..

  • alpaslan23 Ağustos 2013 16:09

    insanın kardeşinin gördüğü zulme ağlamsı kadar doğal ne olabilir.ağlayamayanların hissedemeyenlerin oturup düşünmesi gerekli acaba neden.vicdanlarını kaybetmiş olmasınlar.