E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTribün liderinden Aziz Yıldırım isyanı!---

Tribün liderinden Aziz Yıldırım isyanı!

Tribün liderinden Aziz Yıldırım isyanı!
29 Eylül 2013 - 12:22 borsagundem.com

Genç Fenerbahçeliler tribün grubu lideri Sefa Kalya da sağlık kontrolüne götürülürken kameralara böyle seslendi

İstanbul başta olmak üzere 4 ayrı ilde taraftar gruplarına yönelik olarak yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 83 kişi sağlık kontrolünden geçirildi. Genç Fenerbahçeliler tribün grubu lideri Sefa Kalya da sağlık kontrolüne götürülürken görüntülendi.
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince önceki gün düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın bazı taraftar gruplarının üyelerinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesi'nde gözaltında tutulan taraftarlar, bugün sabah saatlerinde polis otobüslerine bindirildi.
Geniş güvenlik önlemi altında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen 83 taraftar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden emniyete getirildi. Sevk sırasında bazı taraftarlar kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, “Bizim suçumuz yok. PKK dışarıda taraftarlar içeride" şeklinde tepki gösterdi. Sağlık kontrolünden geçirilen Sefa Kalya, "Aziz Yıldırım nerede. Onun gelmesi lazımdı. Bizim suçumuz yok" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • m.ali29 Eylül 2013 16:45

    bu işlerin SEFASIDAvar cefasıda kardeş

  • m ali29 Eylül 2013 16:43

    tezgahı kurmuşlar hayırlı işler maaşallah tv yorumcusuda aynı tribünde çakallık yapanda biri......biri......

  • m.ali29 Eylül 2013 16:39

    tv ekranlarından bunların isminini zikreden spor yorumcularının bu çakalları nerden tanıdığı araştırılsın temiz toplum sağduyulu bir toplum için haydi ülkem elele

  • Fener29 Eylül 2013 16:06

    Başbakanı ziyarete gidin siz sabıkalı insanları nasıl kabul eder koca başbakan

  • as29 Eylül 2013 15:58

    bu çeteleri ,behemahal bitirmeli,ülke için,spor için,ingiltere başardı,müsamahasız.

  • bjk29 Eylül 2013 14:49

    bunların hepsi serseri bedavacı kabahat kimde aziz yıldırım kumarbaz serdar adalı bunları alıştırdı beleşe şimdide başa çıkamı yorlar.

  • m ali29 Eylül 2013 14:40

    bunlara para bilet veren yöneticileride sorguya alın bu yöneticiler devletten korkmuyor bu nlardan korkuyor tc bir hukuk devletidir

  • AHMET29 Eylül 2013 14:26

    BAŞINIZA TAŞ DÜŞSE AZİZ YILDIRIMDAN BİLECEĞİNİZ.CÜBBELİ AHMET HOCA AZİZ YILDIRIMI PEYGAMBER İLAN ETTİ SEN KİMSENKİ BAĞIRIYON HOLOGİN

  • hacı29 Eylül 2013 13:14

    sn x duyan da yargı sistemimizi adil, tarafsız vs zanneder. tamamen siyasi ve çifte standardize bir yargımız var. adaletin verdiği karar çoğunlukla doğru olmuyor zaten

  • yılmaz29 Eylül 2013 13:09

    yönetici-medya-tff üçgeni futbolu bitirdiniz

  • x29 Eylül 2013 12:37

    suçunuz varmı,yokmu mahkeme karar verecek,sizlerin pkkdan farkınız varmı,sizler de futbol-spor teröristlerisiniz,sayenizde ülkede futbol can çekişiyor,gerçek taraftar-futbolseverler bu taraftar mafya-çeteleri yüzünden futbodan,takımlarından soğudu,ülkede gerilim de cabası.