E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTosuncuğun yeni görüntüleri ortaya çıktı---

Tosuncuğun yeni görüntüleri ortaya çıktı

Tosuncuğun yeni görüntüleri ortaya çıktı
03 Eylül 2018 - 14:25 borsagundem.com

'Çiftlikbank' ile 80 bin kişiden dolandırdığı 500 milyon TL'nin üzerinde parayla yurtdışına kaçan, 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın lüks yaşamına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

Mobil oyun oynayarak para kazanma vaadiyle yola çıkan ve kısa sürede çok sayıda üye toplayan 'Çiftlikbank' isimli sanal saadet zinciri, Türkiye'nin en büyük çiftliklerini kurma iddiasıyla gösterişli etkinlikler düzenlemişti. Şikayetler üzerine, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından başlatılan incelemeler sırasında şirketin 25 yaşındaki CEO'su, 'Tosuncuk' lakabıyla da bilinen Mehmet Aydın, yaklaşık 80 bin kişiden topladığı 500 milyon TL'nin üzerinde parayla yurtdışına kaçmıştı. Uruguay'a kaçtığı öne sürülen firari CEO Mehmet Aydın hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

DUBAİ'DE 30 BİN DİRHEM HESAP, 20 BİN DİRHEM BAHŞİŞ

CEO Mehmet Aydın'ın dolandırdığı paraları nasıl harcadığını gösteren yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Dubai'nin en lüks mekanlarından birinde görülen Aydın'ın yanında bir kadın olduğu ve garsonların kendileriyle özel olarak ilgilendiği görülüyor. Garsonların sunduğu içkiyi içen Aydın ve beraberindeki kadının, oldukça keyifli oldukları görüntülere yansıyor. Aydın'ın masada toplam 90 bin TL'ye tekabül eden, 30 bin dirhem hesap, 20 bin dirhem bahşiş ödemesi yaptığı öğrenildi.

KIBRIS'TA KUMAR OYNAMIŞ

Ortaya çıkan bir diğer görüntü ise, şirketin paraları kaçırdığı ilk yer olarak düşünülen Kıbrıs'tan. Firari CEO'nun kaçtığı ilk günlere ait olduğu ait olduğu öğrenilen görüntülerde Mehmet Aydın, Kıbrıs'ın en büyük kumarhanelerinden birinde poker oynuyor. 

LÜKS ARABA KOLEKSİYONU YAPMIŞ

Firari CEO Aydın'ın, Uruguay'da çekildiği öne sürülen, Ferrari ile kırmızı ışıkta beklediği ve daha sonra otomobiliyle adeta şov yaparak uzaklaştığı anlara ait görüntüler konuşulmuştu. Lüks otomobil merakı olan Aydın, Ferrari'nin yanı sıra çok sayıda lüks araç almış. 

AĞABEY HONGKONG'TA

Kardeşiyle birlikte yurtdışına kaçan ağabey Fatih Aydın ise ülke ülke geziyor. Aydın, Hong Kong'ta çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : )04 Eylül 2018 01:43

    bu adam dolandırıcı dedikçe savunanlar vardı. hayvancılık yapıyor adam bir sürü faliyeti var diyenler vardı o geldi aklıma hahaha. adamlar battı dedim, yok bitcoin üretiyor, yok yumurta çiftliği var dediler :D şaka gibi balla anası babası para istese vermeyen adamlar bu dolandırıcıya kaptırdı anaparalarını ses çıkmıyo kimseden. adam kaptı gitti aram paraları :D

  • Edibe edip 03 Eylül 2018 22:27

    Hükümetten birileri koruyor mutlaka yoksa bu kadar rahat dolasamaz kırmızı bultenin olduğuna da inanmiyorum adam geziyor uçağa bindiğinde kimlik kontrolü falan parasını kaptiranlara üzülmüyorum AZİZ NESIN HOCAMİZİ rahmetle anıyorum nasıl ama

  • Devlet03 Eylül 2018 21:27

    Nerede bu devletin adaleti. kelle paça getirip kalan paraları da hak sahibine dağıtıp bunu da tıkmaz içeri . Bu nedir biliyor musunuz? Yapanın yanına kar. Varsa bi yöntem siz de yapındır.

  • Kayınço03 Eylül 2018 20:53

    Niye böyle yapıyonuz....Belki hacca gitmiştir...Paraya tapanların mekkesi değil mi dubai...

  • Lala03 Eylül 2018 19:40

    Buna para kaptiranlar oyunu kime vermiştir?

  • Hakan03 Eylül 2018 19:29

    Helal sana kardeşim be bizi 16 yıldır zaten soyuyor ülkeyi yönetenler bari sen soymuş çatır çatır yemiş ol , aslında sana bu eğitimsiz cahil toplumda daha çok ekmek vardıda sen ülkeyi yönetenlere haracını vermemişsin verseydin ses etmezlerdi

  • necati şekerli03 Eylül 2018 19:18

    moğollar grubunun bir şarkısı var. gariıde gari.dinleyin gari.

  • köfteci03 Eylül 2018 17:28

    adam çalışmış .kazanmış yemek en doğal hakkı :)

  • İhlas finans a kayyum03 Eylül 2018 17:12

    İhlas ın tosuncuğu ne yapıyor

  • ...03 Eylül 2018 16:01

    bedelli askerlik yapabiir.. uruguaydan yatır 15 bin tl. Yap askerliğini tosuncuk. önce vatan tosuncuk hadi..

  • Kader 03 Eylül 2018 15:45

    Bu Tosuncuk da Bahçeli nin çıkartılacağı aftan yararlanmalı. Gurbet ellerde vatanına hasret bırakılmamalı.

  • seydi03 Eylül 2018 15:32

    O kadar rahat olma bence; O yaşadığın ülkede her gün sabahları en az 7-8 ceset topluyorlar! Buradan peşine düşenleri de hesaba katarsak yakında mekanizma dağılacak! Ah tosuncuk vah tosuncuk.

  • Bika03 Eylül 2018 15:13

    "Devlet babası" af çıkarmak için çırpınıyor, aftan faydalanır.

  • rene03 Eylül 2018 15:05

    çatır çatır harca.