E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTOBB'dan Türkmenlere ve Gazze'ye yardım---

TOBB'dan Türkmenlere ve Gazze'ye yardım

TOBB'dan Türkmenlere ve Gazze'ye yardım
07 Ağustos 2014 - 04:01 borsagundem.com

25 TIR dolusu yardım Irak'taki Türkmenlere ve Gazze'ye yola çıktı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ortadoğu’da ve Doğu Türkistan’da yaşanan acılara duyarsız kalınamayacağını belirterek, 25 TIR dolusu yardımın, 25 bin gıda paketi şeklinde 25 bin mağdur aileye ulaştırılacağını bildirdi.

TOBB’un Irak’taki Türkmenlere ve Gazze’ye gönderdiği yardımları taşıyan TIR’lar, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Fuat Oktay’ın katıldığı törenle yola çıkarıldı. TOBB olarak hem Türkiye ekonomisi için çalıştıklarını hem de sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Silahla barış kurulmaz, nefretin dili huzura kavuşturmaz. Biz bölgemizde artık sevginin, adaletin ve özgürlüğün hakim olmasını istiyoruz. Masum çocukların ve sivillerin öldürülmesi noktasına kadar varan Gazze’deki saldırıların bir an önce bitmesini ve vicdanları kanatan görüntülerin sona ermesini bekliyoruz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)