E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTimes Meydanı'nda 'Gülen'i durdurun' ilanı---

Times Meydanı'nda 'Gülen'i durdurun' ilanı

Times Meydanı'nda 'Gülen'i durdurun' ilanı
14 Mart 2021 - 09:04 borsagundem.com

New York kentinin en ünlü bölgelerinden biri olan Times Meydanı'nda, FETÖ ve Fetullah Gülen hakkında ilan yayınlandı

Şehrin en kalabalık mekanı Times Meydanı'nda bulunan dijital dev ekranda, "Pensilvanya'da yaşıyor. 251 masum insanı katletti. Gülen'i durdurun" şeklinde ifadelerin yer aldığı görüldü.

Yerel saatle 17.30-18.00 (TSİ 01.30-02.00) saatlerinde yayınlanan ilanla FETÖ'nün karanlık yüzü Amerikalılara gösterildi.

Mart ayı başında Times Meydanı'na yakın 42. sokak ile 8. Cadde köşesindeki dijital ekrana 'Stop Erdoğan' (Erdoğan'ı durdurun) başlığıyla verilen reklam, Türk Amerikan toplumunun şiddetli tepkisine neden olmuştu.

Türk toplumu üyelerinin, söz konusu ilanı yayınlayan Outfront Media reklam şirketini arayarak, protestolarını ifade etmesi üzerine reklam kaldırılmıştı.

Daha sonra 6 Mart'ta Times Meydanı, Penn Tren İstasyonu ve Port Authority otobüs terminali gibi New York'un işlek alanlarında 'FETÖ'nün karanlık yüzünü ve dünya için oluşturduğu tehdidi' anlatan dijital ekranlı kamyonet dolaştırılmıştı. Kentte 3 gün boyunca dolaşan kamyonetteki dijital ekranda, "Radikal, Yahudi düşmanı aşırılıkçı elebaşı Gülen, Pennsylvania'da yaşıyor. Gülen'i durdurun" ifadesinin yer aldığı görülmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kadem14 Mart 2021 22:16

    Bir yorum diye yazan senin her türlü küfrü hakeden katolok o.. u olduğun açık ama rahat ol an gelie senide.....

  • 251 unutmayan14 Mart 2021 21:57

    O ŞEREFSİZ CENNETE GİRECEKSE ALLAH BİZİ ORAYA KOMASIN ONUN İTLİĞİNİ YAPAN KÖPEKLERDE ADAM OLSALAR FARE GİBİ KAÇMAZLAR ALLAH DOSTUNUZ YA BİYERDE KARŞIMA ÇIKMAYIN sizi gidi haramzadeler sizi gidi duvadaki eli öpüp garibanın hakkını yiyen şerrefsizler sizi

  • Hayati14 Mart 2021 21:40

    Bunların özlü sözü 'hizmet' tir. Şimdi kime hizmet ettikleri ortaya çıktı.. Salya sümük ağlayanlar şimdi hata ettiklerini anlamışlardır umarım BizTürk milletiyiz içimizde merhameti Allah Kuran Peygamber sevgisini enyüce yerde tutarız Lakin dünya kahpe rezil aşşalıkların dünyası. Türkiye yi zengileştirmek için insanların elinden dini ve namusu almalıyız diyen biri bunu çok iyi biliyormuş Ama her asırda bumillet gerçek Allah dostlarını bulmuşturYalancı ve sahtekar olanların herdaim eli ayağı dolaşmış ve unutulmuşlardır

  • ZEYREK ZEMHERİ14 Mart 2021 16:44

    abd bizim en zayıf tarafımız din diyince hiç aratışmadan körü körüne inanırız ve itaat ederiz.bize vaiz veren kimdir nedir neler söylemekte onları hiç araşmayız biat ederiz.böyle olur ise abd nin CAI sıda bu bolluğu gördü ve sahtekar din adamını para yardımı ve reklamlar ile süsledi bize yiteledi.fettullah gülen denen şerefsiz bir caı ajanı olup, ülkemize büyük darbeler vurmuştur.

  • Bir yorum14 Mart 2021 13:46

    Şunu da adam yerine koyup ismini yazmaya ne gerek var.

  • Aks1514 Mart 2021 20:16

    Aynı Kılıçdaroğlunun PKK nın adını söyleyemediği lanetleyemediği gibi

  • Bir yorum14 Mart 2021 17:49

    O zaman Amerika  kontrolünde ticaret yapıp  elimiz kolumuz bağlansın değil mi sığır birader pardon kayra sığır!  Hem ne alaka ulan mal?

  • Kayra14 Mart 2021 16:15

    Doğru, zarrap gibilerinin adını anın

  • Bir yorum14 Mart 2021 13:29

    Bu şerefsiz belki öldü!  Cia bunun üzerinden  yapıyı ayakta tutmaya çalışıyor!  Bir ihtimal ki bu soytarıyı  da Öcalan gibi paketleyip uçağa bindirseler kim bilir nasıl  ...t olur.  Büyük ihtimal korkudan geberir.  Böylece bunun nasıl bir soytarı oluğu anlaşılmış olur.   Gülen i değil Alçağı durdurun olmalı idi bu slogan.  

  • Bir yorum14 Mart 2021 17:47

    Koala sevimli bir hayvandır!  Ama sen bayağı malsın!  Eğer bu yorum yüzünden  cehennem bana cennetin sana  kalacağını  sanıyorsan  hemen ölmeyi dile alçak soytarı!  Bunu yapamazsın çünkü ölümden senin gibi alçaklar korkar.  

  • Koala14 Mart 2021 16:14

    Cahil cahil yorum yapıp begenmeyenlere de terörist diye iftira atanlara çok gülüyorum. Cehennemde azaplari çetin olacak ve hakkına girdiklerine tüm sevaplarini kaptiracaklar

  • Bir yorum14 Mart 2021 14:45

    İşte buna dislike veren fetocu  itlerin burada çok olduğu ispatlanmış oldu.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU14 Mart 2021 12:27

    Ulan ne gülen gülen diye biri varmı o resmen CAI ajanların kurduğu bir oluşum.