E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTHY Avrupa Ligi'nde korona ertelemesi---

THY Avrupa Ligi'nde korona ertelemesi

THY Avrupa Ligi'nde korona ertelemesi
05 Ocak 2022 - 04:53 borsagundem.com

THY Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun Kızılyıldız deplasmanında oynayacağı maç, ev sahibindeki Kovid-19 vakaları sebebiyle ertelendi


Fenerbahçe Beko yaptığı açıklamayla THY Euroleague'de Kızılyıldız'la oynayacağı maçında Kovid-19 vakaları nedeniyle ertelendiğini duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle;

'6 Ocak Perşembe günü oynanması gereken Kızılyıldız-Fenerbahçe Beko Turkish Airlines EuroLeague 2021-22 sezonu 19. hafta karşılaşması, rakibimizde artan Covid-19 vakaları sonucunda ileri bir tarihe ertelenmiştir.'

Kızılyıldız'da 10 korona vakası

Sırp ekibi Maik Zirbes, Branko Lazic, Luka Mitrovic, Austin Hollins, Ognjen Dobric, Stefan Markovic, Marko Simonovic ve Nate Wolters ile koç Dejan Radonjic’in korona virüs testlerinin pozitif olduğunu açıkladı. Kızılyıldız da daha önce Nikola Kalinic‘in de test sonucu pozitif çıkmıştı.

ANADOLU EFES-BAYERN MÜNİH KARŞILAŞMASI DA ERTELENMİŞTİ

Ligdeki diğer temsilcimiz Anadolu Efes'in bu haftaki karşılaşması da ertelenmişti. 7 Ocak Cumartesi günü oynanması planlanan, Anadolu Efes-FC Bayern Münih karşılaşması, lacivert-beyazlı takımda çıkan Kovid-19 vakaları nedeni ile ertelenmişti.

Her iki mücadelenin yeni tarihi ilerleyen günlerde EuroLeague tarafından duyurulacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)