E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemThodex vurguncusu Faruk Fatih Özer'den ilk görüntü---

Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer'den ilk görüntü

Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer'den ilk görüntü
06 Mayıs 2021 - 17:46 borsagundem.com

Kırmızı bültenle aranan Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in son görüntüleri ortaya çıktı. Arnavutluk'ta çekilen görüntülerde Özer'in yanında yer alan kişinin de arandığı öğrenildi.

Görüntülerde Özer, havalimanından doğruca Tiran’daki otele gidiyor. Kırmızı montlu Arnavut vatandaşı Özer'i havalimanında karşılayarak otele kadar götürüyor. Halen Arnavut polisi tarafından en önemli şüphelilerden biri olarak aranan "kırmızı montlu" kişi, otelde de Özer'e eşlik ediyor.

TRT Haber Muhabiri Ceyda Muslu aktardığı bilgilere göre Faruk Fatih Özer, otele 3 günlük rezervasyon yaptırıyor. Arnavutluk sınırları içinde operasyon gizlilik içinde yürütülüyor.

FOTOĞRAFTAN YER TESPİTİ YAPILABİLİR Mİ?

Emekli Emniyet Müdürü İsmail Çalışkan, Thodex vurgunuyla ilgili son gelişmeyi değerlendirdi. Çalışkan, "Ben kısa zamanda yakalanacağını düşünüyorum. Günümüzde teknoloji çok ileri seviyelerde. Polis teşkilatımız da ileri düzeyde. Ben ellerindeki bütün imkanları harcayarak bu operasyonu başarıyla yapacaklarına inanıyorum." dedi.

Thodex şirketinin internet sitesine erişim sağlanamaması nedeniyle çok sayıda kişinin mağdur edildiği iddiası üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca 22 Nisan'da başlatılan soruşturma sürüyor. Türkiye'den iki ekibin katılımıyla Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya'da yoğunlaştı.

Soruşturma kapsamında, hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan Özer'in yakalanması için Türk Interpolü devreye girerek kaçabileceği ülke Interpol polislerini uyardı. Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar, Arnavutluk'a kaçtığının belirlenmesi üzerine ağırlıklı olarak bu ülkede yürütülüyor. Emniyet Genel Müdürlüğünce oluşturulan 5'er kişilik iki ekip de çalışmalara destek veriyor.

Ekiplerden biri, Arnavut meslektaşlarıyla, diğer ekip ise Özer'in kaçma ihtimalinin bulunduğu Kuzey Makedonya, Kosova ve Karadağ'daki meslektaşlarıyla koordineli şekilde hareket ediyor. Özer'in bağlantılı olduğu kişileri tespit ederek iz süren ekipler, çalışmalarında soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinden de yararlanıyor.

SORUŞTURMANIN GEÇMİŞİ

Soruşturma kapsamında, bugüne kadar haklarında yakalama kararı verilen 82 şüpheliden 78'i gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şüphelilerden Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer'in de aralarında bulunduğu 6'sı tutuklanmış, 35'i adli kontrol şartıyla olmak üzere diğer şüphelilerin tamamı serbest bırakılmıştı.

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in de arasında bulunduğu firari 4 zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Thodex skandalında mafya şüphesi!

 

Thodex'in kurucusu Özer'in eski sevgilisi: Çok efendi bir çocuktu, hiç beklemezdim

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vurguncu07 Mayıs 2021 00:11

    bu yiğit ve kurnaz dolandırıcın kolay kolay yakalanacagını sanmıyorum.

  • ZEYREK ZEMHERİ06 Mayıs 2021 19:20

    BEN FARUK YERİNDE OLSAM SUÇ CENNETİNDE YAŞAYAN GALİP ÖZTÜRK ÜN YANI GÜRCİSTAN GİDER İDİM.SANKİ GALİP ÖZTÜRK YALANABİLDİMİ, ADAM KAT TANE İNSANI ÖLDÜRDÜ VE İPTALANDI BORSADA DA HALA MİLLETİ YİNE TIRTIKLAYIP GÜRCİSTAN DA KRALLIĞINI KURMUŞ 100 ÇOCUK YAPMAK İÇİN ÇABA HARCIYOR İMİŞ.

  • Had06 Mayıs 2021 18:15

    Tosuncugu yakaladinizmi ki? Bunuda yakalaysanız

  • Dayı06 Mayıs 2021 18:05

    İpin ucu başkalarına uzandığı için hayatta yakalanmaz. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. İsterse bir günde yakalar getirir