E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim imzayı atmıyor---

Terim imzayı atmıyor

Terim imzayı atmıyor
20 Eylül 2013 - 07:20 borsagundem.com

Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Fatih Terim'in imzası yine havada kaldı

BİR türlü gündemden düşmeyen sözleşme polemiği ve ‘Milli Takım mı yoksa Galatasaray mı?’ soruları hem Fatih Terim’e, hem de sarı kırmızılılara büyük zarar verdi. G.Saray, bu dönemde çıktığı 4 maçta tek bir galibiyet dahi alamadı. Bu süreçte yanıtı en çok merak edilen ise şu soru oldu: “Fatih Terim, Başkan Ünal Aysal’ın kendisine sunduğu 2 yıllık sözleşme uzatma teklifini kabul edecek mi?” İşte bu kritik sorunun aldığımız bilgiler ışığında yanıtı…
1-YÖNETİMİN AÇIKLAMALARI CANINI SIKTI
FATİH Terim, Galatasaray Yönetim Kurulu’nun ‘sözleşme’ ve ‘Milli Takım’ konusunda yaptığı açıklamalardan fazlası ile rahatsız oldu.
2-BİTMEK BİLMEYEN YORUMLARA BOZULDU
MİLLİ Takım’a Aysal’ın onayını alarak Mayıs ayına kadar giden Terim, buna karşın bitmek bilmeyen yorumlardan sıkıldı ve etkilendi.
3-BU İSTİSNA FATİH HOCA’YI MUTLU ETMEDİ
BAŞKANIN ‘başarıya endeksli’ sözleşme modelini benimseyip 1 yıllık kontratlar yapmasını ‘Milli Takım’ istisnası ile bozması hocayı mutlu etmedi.
4-TEKLİFİN ÜSLUBUNU BENİMSEMEDİ
FATİH Hoca, bu sözleşme uzatma modelinin üslubunu doğru bulmadı. Kendisi hakkında alınan kararı medyadan öğrenmekten rahatsız oldu.
5-HENÜZ HİÇBİR YANIT VERMEDİ
G.SARAY’a bugüne kadar hiç rakam konuşmadan imza atan Terim, bu tablodan rahatsızlığı üzerine Ünal Aysal’ın teklifini yanıtsız bıraktı
6-DEDİKODULAR KULAĞINA GELDİ
SARI kırmızılı yönetim içinde bazı üyelerin kendi hakkında olumsuz düşünceleri olduğu deneyimli teknik adamın kulağına kadar geldi.  
7-ADNAN NAS OLAYI TUZ BİBER EKTİ
ADNAN Nas olayı hepsinin üzerine tuz biber oldu. Tecrübeli çaşıtırıcı, Nas’ın tribünde kullandığı ifadeler üzerine büyük hayal kırıklığı yaşadı
8-SONUNDA KARARINI VERDİ VE PAYLAŞTI
Ve yakınları ile paylaştığı bir karar aldı: G.Saray’ı bu çıkmazdan kurtarıp, 20’nci şampiyonluğuna ulaştırmak ve 4. yıldızı takma adına görevde kalmak.
9-İKİ TARAFA DA İMZA ATMAYACAK
ANCAK Mayıs ayı yani sezonun bitimine kadar ne G.Saray ne de TFF ile yeni bir sözleşme imzalamayacak. 2 yıllık teklife şimdilik yanıt vermeyecek.
10-SÜNGER ÇEKİP FLORYA’YA KAMP KURDU
G.SARAY’A konsantre olmak isteyen Terim, Beşiktaş maçı için 2 gündür Florya’da. Ancak yönetimin tavrı da bu süreci yakından etkileyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)