E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim: Bu vebal bana ait---

Terim: Bu vebal bana ait

Terim: Bu vebal bana ait
14 Ekim 2014 - 00:27 borsagundem.com

1-1'lik Letonya beraberliğinin ardından soruları yanıtlayan Fatih Terim, "Oyun, taktik, seçim bana ait olduğuna göre hata da vebal de bana ait" dedi

İşte Türkiye Futbol Koordiantörü Fatih Terim'in açıklamalarından satır başları;

"Kazanmalıydık. Beraberlik, bu sonuç bizim işimize gelmez ama kazanamadık. Oyncularım ellerinden geleni yaptılar. Oynatma, seçim bana ait olduğuna göre hata da bana ait. Ben onlara güvendim ama olmuyor. Kaçırıyoruz, kalemize gelmeden gol yiyoruz. Bunlar devam ettiği sonucunda kabahati kendimde ararım. Bu kadar pozisyona giriyorsanız kazanmalısınız. Dolayısıyla bu vebal bana ait.

"TAKIM OLMAK İÇİN SÜRE GEREKİR"

Bir takım olmak için bir süre gerekir. Değişimde bazı şeyler de gösteriyorsunuz, bizde ne sabır ne bekleme var ki biz de öyle bir şey istemedik açıkcası. Son 4 günde, iki kazanabileceğimiz maçı maalesef 1 puanla bitirdik. Bu bizim için güzel bir şey değil. Türkiye için başarı değil. Aramızda çok fark var, bu farkı da sahada gösteriyorsunuz. Burada Türk Milli Takımı 1-0 öne geçtikten sonra, burayı 3 puanla kapamalıdır.

"DAHA ÇOK MÜCADELE..."

"Sadece gol yemek değil. Oyunu daha takım gibi, daha benim istediğim gibi, mesela zaman zaman müthiş bir oyun var. Bunu yüksek dakikalara yaymak zorundayız. Maalesef, seçim benim olduğu için ben hatalıyım. Daha çok mücadele, daha çok takım olmak bizi başarıya götürür."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aaa14 Ekim 2014 11:16

    Hiçbir zaman taktik vermez ki terim, sadece çok iyi gaz verir,ama gazlada gidemiyoruz artık,2008 de turnuvada 7 dk önde oynayıp yarı final oynadıki sonrada çok ballıydık diyeceğimize başarılıydık dedik, sonuç bu çöküş, 2002 den beri 3 avrupa 3 dünya kupasından sadece 20008 avrupaya katıldık,2016 da 3 maçta hayal oldu, çöküşşşşşşş

  • erdal14 Ekim 2014 08:13

    gereğini yap o zaman.