E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTekfen İnşaat'tan Libya aleyhine dava---

Tekfen İnşaat'tan Libya aleyhine dava

Tekfen İnşaat'tan Libya aleyhine dava
18 Haziran 2015 - 09:52 borsagundem.com

Tekfen Holding'in bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat Libyan Man-Made River Authority (MMRA) ve Libya Devleti aleyhine ticari tahkim davası başlattı

Tekfen Holding'in bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat, Libya'da yapılan işlerden doğan alacaklarını tahsil etmeye çalışıyor. Tekfen Holding, bağlı ortaklıklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin (Tekfen İnşaat), Libya'da Tekfen-TML Ortak Girişimi olarak üstlenmiş olduğu ve 21 Şubat 2011 tarihinde ülkede çıkan olaylar nedeniyle belirsiz bir süre için durdurulan Büyük Nehir Projesi'ndeki tüm hak, alacak ve varlıklarımızın tazmini amacıyla uluslararası tahkim yoluna müracaat edilmesi kararı almıştı. KAP'a yapılan açıklamaya göre bu karar çerçevesinde, Proje ile ilgili işveren idare Libyan Man-Made River Authority (MMRA) ve Libya Devleti aleyhine International Court of Arbitration of The International Chamber of Commerce (ICC) nezdinde ticari tahkim davası başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 53,80
En Yüksek: 54,45
En Düşük: 51,65
Değişim 4,26 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,92
İşlem Hacmi 336.738.681
Toplam Adet: 6.313.142
Ağırlıklı Ort.: 53,15
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)