E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTCMB sözlü KKM uyarısını yazıya döktü---

TCMB sözlü KKM uyarısını yazıya döktü

TCMB sözlü KKM uyarısını yazıya döktü
03 Mart 2023 - 22:12 borsagundem.com

TCMB'den yapılan açıklamada TL mevduat/katılım fon hesabı kullanılarak açılan dönüşüm hesaplarının gerçek ve tüzel kişi Türk Lirası payı hesaplamasında dikkate alınmayacağı belirtildi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ilave menkul kıymet tesis oranının ve yabancı para mevduat/katılım fonu yükümlülükleri için tesis edilmesi gereken zorunlu karşılık tutarı üzerinden tahsil edilecek komisyon tutarının belirlenmesinde kullanılan TL payı hesaplamasında değişiklik yaptı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VaTaNDaŞ 04 Mart 2023 11:12

    Dikey mimariye karşıyız diyen AKP lilerin belediyeleri kentsel dönüşüm diyerek 4 katlı binaların olduğu konut sitelerini yıkıp 15 katlı beton yığını binalar yapıyor.. Tek dertleri müteahhitlere rant sağlayıp paylaşmak.. Bilimden uzak rant ekonomisi.. Şehircilik sıfır!

  • borsacı04 Mart 2023 09:21

    TLnin basımından biraz kafanı kaldırda şu enflasyonun durumuna bak günlük zamlar milletin anasını aglatınız .her güne zamla uyanır olduk .

  • xyz04 Mart 2023 08:37

    Kurul kur olmadı yeni kurul kur dahada olmadı en yeni kurulu kur. Sonrada başlarına yalaka, aç gözlü, hırsız, liyakatsiz, koltuğu için onursuzlaşan ve en önemlisi yalnızca senden icazet alan yanlışta bile sözünden çıkmayan el etek öpücü birisini kurulun başına ata. Oda kızını, damadını, oğlunu ve gelinini o kurula doldursun. Doldurun sülalece cepleri.