E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiTCMB resmi rezerv varlıklarında azalma---

TCMB resmi rezerv varlıklarında azalma

TCMB resmi rezerv varlıklarında azalma
20 Temmuz 2022 - 14:41 borsagundem.com

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) resmi rezerv varlıkları 2 milyar 291 milyon dolar azalarak 100 milyar doların altına geriledi.

TCMB resmi rezervleri 8 Temmuz haftasında bir önceki haftaya göre 2 milyar 291 milyon dolar azalarak 98 milyar 651 milyon dolara geriledi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu20 Temmuz 2022 15:07

    merkezin rezervi azalsıni,enflasyon ve hayat pahallıgı rekor kırsın,halkımız yoksullaşsın.bu durum muhalefeimiz için çok olumlu.hayat pahallılıgını destekliyorum.önemli olan beka deil hayat pahallılıgıdır.kahrolsun faşistler.yaşasın devrimciler ve solcular.

  • Özgür20 Temmuz 2022 21:56

    Şimdi siz küçük aklınızla hayali düşman oluşturup insanları kışkırtabileceğinizi sanıyorsunuz. Oyum selefilere ülkeyi teslim etmeyenlere olacak. Ben devletimi 3 kuruşluk sahte dincilere teslim edecek değilim. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Demokrasi.Allahta fırsat vermesin.

  • Mucise Reis ;)20 Temmuz 2022 15:04

    Swap yapacak dünya da devlet kalmadı en güzeli marsa gideyim :D ... Paradan para kazanmayı bilmeyen, üretim ile sermayeden para kazanmayı bilmeyen... Kanun, tebliğ , yasa, emir komuta vb kullanarak kazananlar .... deniz bitiyor haberiniz olsun....  Rezervler azalıyor neden ? çünkü TL pul oldu. millet 2 kat vergi veriyor ödüyor ama, ekonomı programı yuzune devlet aldıgı vergiler ileUSD ithal ettiği ödemeleri yaparken kaza eksiye düşüyor... çünku üretmeyen varını yoğunu satan devlet modeline geçtik. Şuan bir şekerfabrikası çalışsa dünyaya şeker satardık...  fındık satamıyoruz yahu tekeli biz oldugumuz halde..