E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTayyip Erdoğan'dan duygusal mesajlar---

Tayyip Erdoğan'dan duygusal mesajlar

Tayyip Erdoğan'dan duygusal mesajlar
01 Temmuz 2014 - 17:45 borsagundem.com

Ak Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan'dan ilk açıklama...

Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi’nde 4 bin davetlinin katıldığı, 250 gazetecinin izlediği programla cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, teşekkür konuşmasında çarpıcı mesajlar verdi. Erdoğan, "Halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı ile halkın seçtiği bir Başbakan Türkiye’yi her alanda uçuracak" diye konuştu.
"Eğer seçilirsem devletle milleti kucaklaştıran, milletin tarafını tutan bir Cumhurbaşkanı olacağım.Asla bir kesimin, partinin değil Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı olacağım. Bize oy versin veya vermesin herkesi cumhurbaşkanı olacağım" diyen Başbakan Erdoğan'dan konuşması sırasında ailesi ve teşkilata yönelik oldukça duygusal mesajlar geldi. Erdoğan, ailesinin kendisini yalnız bırakmadığı bu tarihi günde, kızıyla yaşadığı çarpıcı bir diyaloğu anlattı.

 DUYGUSAL SÖZLER: AF DİLİYORUM
 “Huzurlarınızda eşime sabrımdan dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarıma sabırlarından, anlayışlarından, fedakarlıklardan dolayı teşekkür ediyorum. Bir sabah kalktığımda yatak odamızın kapısında bir pusula bulmuştum. Çocuklar sabah okula gidiyor. Biz de gece 1'de 2'de geliyoruz eve. Kızım o pusulaya şunu yazmıştı: “Babacığım bir gecenizi de bize ayırır mısın”. Kızım şu an aramızda. Kendilerinden de yeterince vakit ayıramadığım için beni affetmelerini, benden razı olmalarını diliyorum. Teşkilatım içinde istemediğim kırdığım isimler olduysa af diliyorum. Teşkilatımdan, çalışma arkadaşlarımdan helallik diliyorum.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)