E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTaşeronda geri sayım---

Taşeronda geri sayım

Taşeronda geri sayım
01 Temmuz 2017 - 15:26 borsagundem.com

Hükümet, kamuda taşeron ve sözleşmeli çalışanlarla ilgili harekete geçti.

Bakanlar Kurulu, kamuda taşeron işçiliği bitirecek, özellikle öğretmenlik ve doktorluk gibi önemli görevlerde sözleşmeli ve mülakatla alımlara devam edecek formül üzerinde çalışıyor. 

Bakanlar Kurulu'na 2 ayrı model sunuldu. Taşeron işçiler, kamuda ihtiyaca göre belirlenen, nitelikli alanlarda, sınavla ve liyakat esaslarıyla kadroya geçilecek. Bakanlar Kurulu'na yapılan sunumda, sözleşmeli öğretmen ve doktor uygulamasına devam kararı alındı. Kamuya personel alımlarında getirilen mülakat uygulamasında ise liyakatın esas alınması için nitelik artırılacak. Objektif kriterlerle mülakat yapılacak. (Takvim)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YALAN MI?01 Temmuz 2017 16:26

    İŞÇİLERİN MADDİ VE MANEVİ HAKLARINI KENDİLERİ KAZANÇLARINA ENTEKRELEDİLER

  • YALAN MI?01 Temmuz 2017 16:25

    SONUÇLARI İSE GELİR DAĞILIMINDAKİ ADALETSİZLİĞE DAYALI TÜKETİM VE HARCAMADA SEKTÖR BAZLI DARALMA.HARAMZADELERİN ZENGİNLİĞİ

  • YALAN MI?01 Temmuz 2017 16:22

    BU ÜLKEDE CULSUZ VE İŞBİLMEZLERİ PATRON YAPTILAR.SADECE SİYASİ İLİŞKİLERİN ÇARKINI SAĞLAMLAŞTIRMAK İÇİN.VE KARŞI OLANLARI İSE FİŞLEDİLER SSK YI DA BUNA ALET ETTİLER.

  • Fırat01 Temmuz 2017 15:35

    Yalan...