E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTanık olduğu olay Bakan Yıldız'ı ağlattı---

Tanık olduğu olay Bakan Yıldız'ı ağlattı

Tanık olduğu olay Bakan Yıldız'ı ağlattı
18 Mayıs 2014 - 14:57 borsagundem.com

Soma'da öldü sanılan fedekar teknikerin ailesi ile buluşmasına tanık olan Enerji Bakanı Yıldız gözyaşlarını tutamadı

Soma'daki maden faciasında ailesi İsmail Adalı'nın hayatını kaybettiğini sandı. Babası Türkiye'yi "yaralayan" olay sonrasında madenin bulunduğu bölgeye koştu, saatlerce bekledi . Sanılanın aksine maden teknikeri İsmail Adalı hayattaydı ve arkadaşlarını kurtarmak için durmaksızın madene girip çıkıyordu. Babası Baki Adalı ile birkaç dakika görüştükten sonra yeniden arkadaşlarını kurtarmak için madene giren genç facianın 6'ncı gününde anne ve babası ile bir araya geldi. Hala arkadaşlarını kurtarmak için maden ocağından ayrılmayan İsmail Adalı'nın ailesiyle buluşmasına Enerji Bakanı Taner Yıldız da tanık oldu. Adalı'nın "Acayip bir fedakarlık örneği' sergilediğini belirten Yıldız, anne Hatice Adalı'ya "Şimdi yeniden doğmuş gibi oldu değil mi? diye sordu.
 
Yıldız, "Hiçbirimizin istemediği, temenni etmediği bir şekilde bunlar oldu. Çok yük çok. Ama buna çok sevindim anacığım. Çok sevindim" derken gözyaşlarını tutamadı. Oğlu için pilav yapmasını ve bu akşam ana-oğul birlikte yemek yemelerini temenni eden Bakan Yıldız, Hatice Adalı'nın kendisine de yarım tabak pilav göndermesini istedi. Bakan Taner Yıldız, Adalı ailesini başbaşa bırakırken Soma'da ilk kez gözyaşlarını tutamamasına ilişkin soruya cevap vermedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • omer18 Mayıs 2014 22:52

    Madende daha çok adam olduğunu nerden biliyon girip gordunmu saydinmi ortaliga fitne fesatlik sokmak sana ne kazandiracak

  • omer18 Mayıs 2014 22:52

    Madende daha çok adam olduğunu nerden biliyon girip gordunmu saydinmi ortaliga fitne fesatlik sokmak sana ne kazandiracak

  • halit18 Mayıs 2014 22:32

    eger eski hükümetlerin olduğu zamanlara denk gelseydi böyle bir durum sonunda şehitllrimizin ailesi daha perişan olur hatta imfden veya başkalarından alınacak yardımlar için bahane olurdu ve yine vatandaşımızın acılarına hiç bir teselli olmazdı Allah birdaha aynı acılarıda aynı istismarlarıda yaşatmasın

  • MUSTAFA KARA 18 Mayıs 2014 22:12

    SOMA FACİASINDA GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ DEVLET ADAMLIĞI VE İNSANLIĞINIZDAN DOLAYI SİZİ TAKDİR EDİYOR TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM BU MİLLETİN SİZİN GİBİ DEVLET ADAMLARINA İHTİYACI VAR ALLAH SİZDEN VE BU MİLLETE HİZMET EDEN TÜM DEVLET ADAMLARINDAN ALLAH RAZI OLSUN

  • kaankaralı 18 Mayıs 2014 21:43

    ülke saten yıkılmadı milleten başkasıda yıkamaz biz getirdik biz indiririr ama delimiyiz böylesini bulmuşuz yedirmeyiz

  • adam gibi adam 18 Mayıs 2014 21:37

    süper bakan bu memleket 17 agustos debremi de gördü kimseler yoktu vatandaş perişan

  • mali18 Mayıs 2014 21:36

    Bakanım hayat zor imtihan. Herkes ağlarken sen yüreğine taş bağlamak zorundasın. Günlerce ağır sorumluluk altında fedakarca çalışmaları yönetti. Ama o da bir insan.

  • ÇİTLENBİK.18 Mayıs 2014 20:23

    Evet ona verilen yalnış görevdeki suçları yüzünden ağlıyor bakalım yüce ALLAH affedecekmi o madende hala birçok ölü bulunuyor çünki ölü sayısı arttıkça madenin kapanması lazım maden ocağının kapanmaması için devamlı ölü sayısını hep düşük tuttular.ve bazı yandaşlarda onları destekler şekilde haber yazıyorlar ama unuttuğunuz bir şey var KIYAMET GÜNÜ onlarlan beraber ALLAHA hesap vereceksiniz oradan kaçış yok.

  • KAANKARALI18 Mayıs 2014 17:57

    Sn.Bakanım herkes seni gibi temiz yürek taşısaydı bu ülke yıkılmazdı.

  • aata18 Mayıs 2014 17:27

    akp ıcındekı ender ınsanlardan bir tanesi hatta tek diyebilirim.kolay bişey degil bu kadar büyük bir yükü kaldırmak herkese has birşey degildir.

  • vecdi18 Mayıs 2014 17:05

    sıradan bir vatadaş gibi milletle beraber vefa ve insanlık örneğini elinden gelebilecek her şeyi yapmaya uğraştığını gözlemledik.

  • zulfikar18 Mayıs 2014 16:02

    bu millete başbakan olacak adamsın adam