E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTaksim Gezi Parkı kapatıldı---

Taksim Gezi Parkı kapatıldı

Taksim Gezi Parkı kapatıldı
31 Mayıs 2015 - 12:06 borsagundem.com

Gezi Parkı olaylarının 2. yıldönümü nedeniyle alınan güvenlik önlemleri kapsamında Gezi Parkı kapatıldı.

Gezi Parkı olaylarının 2. yıl dönümü nedeniyle Taksim, Gezi Parkı ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Taksim'e çıkan bazı cadde ve yollar sabahtan itibaren trafiğe kapatılırken bölgede istenmeyen bir olaya karşı TOMA ve polis ekipleri hazır bekletiliyor. Gezi Parkı ise şu sıralar vatandaşların girişine kapatıldı. Önlemler çerçevesinde Taksim Metro istasyonu da kapatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • STRATEJİ31 Mayıs 2015 14:57

    acaba bu gün yapılan bu uygulama GEZİ adı altında kapatmalar MHP mitingini hedef almasın çünki toplu ulaşım diye bir şey yok toplu ulaşımda rezillik yaşanıyor sanki memlekette sıkıyönetim yada savaş ilan edilmiş gibi bir görünüm yaşatılıyor.

  • alp er tunga31 Mayıs 2015 14:22

    İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ dün FETİH ŞÖLENİ adı altında AKP nin mitingine bütün araçlarını seferber edip insan taşımaya çalıştı fakat PAZAR günü bütün heryer metro istasyonları kapalı belediye otobüsleri çalışmıyor kısacası tüm halkın parasıyla bir kesime hizmet edilirken neden ertesi gün halka hizmet için çalışmıyor yarın AHİRETTE bunun hesabını düşünen yönetiçiler varmı içinizde bugün işe gitmek için çektiğim eziyetin değiştirdiğim 4 otobüs için ödediğim üçretin bedelini yarın ahirette sizden tahsil edilmesini talep edeceğim.ADALETLE HÜKMETMEYENLER ZALİMLERDİR SAKIN SİZ ZALİMLERDEN OLMAYINIZ hş

  • 7 Krallik31 Mayıs 2015 12:18

    Kral Aslanlar bölgelerine yabancı kral aslan sokmazmis hergun bolgelerini kontrol eder Cis yapar isaretlermis sanırım bizde öyle olacağız kralin isaretledigi yere girmek tehlikeli ve yasak