E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSwissotel Moskova’daki faaliyetlerini durdurdu---

Swissotel Moskova’daki faaliyetlerini durdurdu

Swissotel Moskova’daki faaliyetlerini durdurdu
07 Ocak 2016 - 15:13 borsagundem.com

Moskova’daki Türk şirketine ait binada hizmet veren Swissotel geçici olarak faaliyetlerini durdurdu

Moskova’da Türk şirketine ait binada hizmet verdiği iddia edilen Swissotel’in “Kırmızı Tepeler” şubesi, geçici olarak faaliyetlerini durdurduğu belirtildi.
Ria Novosti’ye açıklamada bulunan Swissotel çalışanları, Rusya kanunlarında yapılan bazı değişikler nedeniyle otelin geçici olarak faaliyetlerini durdurulduğunu söyledi. Otel çalışanların verdiği bilgilere göre 30 Aralık 2015 tarihinden sonra yapılan rezervasyonlar da iptal edildi.  Otelin tekrar ne zaman hizmete açılacağı sorusu ise cevapsız kaldı.
Daha önce Rus basınında yer alan haberlere göre, Rusya’nın Türkiye’ye karşı uyguladığı yaptırımlar çerçevesinde Türk firmaların Rusya’daki faaliyetlerinin kısıtlanması veya yasaklanması nedeniyle Swissotel rezervasyon işlemlerini durdurmuştu. 
İddiaya göre İsviçre şirketine ait olan Swissotel, Türk şirketine ait binada hizmet veriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • öyledir07 Ocak 2016 18:39

    esad, putin muhteşemdi ama şimdi aramız bozuldu ya artık onlardan kötüsü yok. batarlar ne hükmetse bizim yüzümüzden batarlar yani rusyayı biz batırıyoruz :)

  • don karleone07 Ocak 2016 18:18

    ruslara vize koymak saçma ne kazanacağız bundan ,ambargo neye koyacan doğal gaza mı, gerçi bu hotelin çalışmaması işsizlik ve vergi alamamak saçma sapan işler

  • metin07 Ocak 2016 18:15

    seyhan ataman, ruslara değil de rusya yöneticilerine ve putin yakınlarına olursa çok anlamlı olur. batı böyle yaptı, böylece rus halkı kırılmadı

  • muhtemeldir07 Ocak 2016 18:07

    yakında rus şirketleri patır patır kapanır,iflaslar artar çinde de aynı olabilir büyük bir çöküş geliyor sanırım kominist yönetimlere.

  • seyhan ataman07 Ocak 2016 16:39

    RUSLARA VIZE VE AMBARGO KOYULMASI LAZIM ACiLEN !!!!

  • don karleone07 Ocak 2016 15:42

    enka nın orası