E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSüt Üreticileri Merkez Birliği Yörsan’a talip çıktı---

Süt Üreticileri Merkez Birliği Yörsan’a talip çıktı

Süt Üreticileri Merkez Birliği Yörsan’a talip çıktı
20 Aralık 2019 - 16:53 borsagundem.com

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin, süt üretici birlikleri olarak yaklaşık bir yıl önce konkordato ilan eden ve geleceği tartışılan Yörsan Gıda'ya talip olduklarını bildirdi

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan20 Aralık 2019 18:25

    Eski sahibi alır bence. Sermaye artırımlarına karşı çıkmıştı. Katarllılar da alır, eski sahibi küçük ortak olarak bazı şeyleri bloke ediyordu. Yai ortaklar anlaşamadı olan çalışanlara oldu.

  • Tam komedi20 Aralık 2019 17:39

    Batana kadar nerdeydiniz ?  Ülke genelinde aşırı derecede borçlanma var bu şekilde onu kurtaralım ,bunu kurtaralım demekle bu işler olmaz ! Kanunların yanlış yazılmaları ve iktidarın bugüne kadar ülkeyi değil kendini düşündüğünün göstergesi ortadadır ! Eğer bir suçlu arıyorsanız elbet bulursunuz ama asıl suçlu 17 yıldır her yalana inanan her icraatı araştırmadan savunanlardır ! Artık bir muhasebe yapın arkadaş bu neyin avukatlığı ??? Çiftçi zorda , sanayici zorda  ama iktidara yapışanların yedi sülalesi sefa sürüyor , bu hak mı ? bu eşitlik mi ? bu kalkınma mı ? Yazık size , bize emekçiye yazık bu ülkenin hiç bir şeyden habersiz çocuklarına yazık !!!! 

  • İsmail20 Aralık 2019 19:15

    Herşey kötü borsa112bini zorluyor. Sen hangi ülkedesin amerikada mı seni paraleli seni