E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSuriyelileri kandırdılar---

Suriyelileri kandırdılar

Suriyelileri kandırdılar
26 Kasım 2013 - 07:48 borsagundem.com

Bodrum'da yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmeye çalışan Suriye uyruklu 12 kaçak ve bir organizatör yakalandı

Bitez Yalısı mevkisinden Yunanistan'ın Kos Adası'na yasa dışı yollardan göçmen kaçakçılığı yapılacağı ihbarı üzerine Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 1 Nolu bot ekipleri çalışma başlattı.

Bitez'den çıkan 'Sea' isimli 7 metre uzunluğundaki sürat botuna operasyon düzenleyen ekipler yaptıkları aramada Suriye uyruklu 12 kaçak ve bir organizatörü yakaladı. Sahil Güvenlik Botuna alınan kaçaklar ifade işlemleri için Sahil Güvenlik Komutanlığına getirildi.

Kaçakların getirilişi sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan organizatör, "Kendime iş bulmak için karşıya gidiyordum. Burada hayat yok. Kaptan ben değildim, kaptan içlerinde" dedi.

Öte yandan kaçakların daha önce Yunanistan diye Bodrum'a bırakıldığı, bugünde İtalya'ya gittiklerini sandıkları öğrenildi.

Kaçakların işlemleri tamamlandıktan sonra Muğla Yabancılar Şube Müdürlüğüne gönderileceği organizatörün ise adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)