E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye ve Irak zirvesi Antalya'da---

Suriye ve Irak zirvesi Antalya'da

Suriye ve Irak zirvesi Antalya'da
07 Mart 2017 - 10:21 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov ve ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'la Antalya'da bir araya geldi.

Üçlü toplantıda Suriye ve Irak başta olmak üzere bölgedeki güvenlikle ilgili ortak konuların görüşülmekte olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Francis Dunford ve Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Vasilyeviç Gerasimov, dün Antalya'nın Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel'e geldi. Kasım 2015'te düzenlenen G-20 zirvesinin yapıldığı otelde bugün yapılan Genelkurmay Başkanlarının görüşmeleri için bölgede geniş güvenlik önlemi alındı. Üç Genelkurmay Başkanının yarın kentten ayrılacağı kaydedildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın web sayfasında konuyla ilgili yer alan açıklamada ise şöyle denildi:

"Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın ev sahipliğinde, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Francis Dunford ve RF Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Vasilyeviç Gerasimov’un katılımıyla Antalya’da üçlü bir toplantı düzenlenmiştir. Toplantıda, Suriye ve Irak başta olmak üzere bölgedeki güvenlikle ilgili ortak konular görüşülmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)