E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig devi yeni golcüsünü buldu---

Süper Lig devi yeni golcüsünü buldu

Süper Lig devi yeni golcüsünü buldu
25 Şubat 2022 - 23:15 borsagundem.com

Beşiktaş, sezon sonunda kadrodan ayrılacak olan Batshuayi'nin yerine Ukrayna'da Dnipro forması giyen Artem Dovbyk'ı listesine aldı

Beşiktaş (#BJKAS) yeni golcüsünü Ukrayna'da buldu. Sezon sonunda Batshuayi'yle yolları ayıracak siyah-beyazlılar Dnipro formasıyla bu sezon 17 maçta 14 gol ve 5 asist yapan Artem Dovbyk'a kancayı taktı. Yıldız golcünün, Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Bu sezon golcüden yana yüzü gülmeyen Beşiktaş, yeni sezon planlarını şimdiden yapmaya başladı. Siyah-beyazlılar, Ukrayna'da fırtınalar estiren Artem Dovbyk'ı renklerine bağlamak için girişimlere başladı.

DNIPRO İLE TEMAS SAĞLANDI

Akşam'ın haberine göre, Ukrayna Ligi'nde Dnipro formasıyla bu sezon çıktığı 17 maçta 14 gol 5 asistlik bir performansla tüm dikkatleri üzerine toplayan Dovbyk için Beşiktaş'ın oyuncunun kulübü Dnipro ile temas sağladığı öğrenildi. Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaş sebebiyle Dovbyk'in kariyeri için transfere sıcak baktığı kaydedildi.

"TÜRKİYE'DE İYİ İLİŞKİLERİMİZ VAR"

Ukraynalı milli oyuncunun menajeri geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, "Türkiye'de iyi ilişkilerimiz var. Yazın Trabzonspor'un teklifi vardı. Beşiktaş , Galatasaray ve Fenerbahçe onu izledi. Avrupa'nın da 5 büyük liginden bazı takımlar Dovbyk'le ilgileniyor." demişti.

Şampiyonluğun ayak sesleri: Trabzonspor'dan Kayseri'de tarihi geri dönüş

 

Halil Dervişoğlu Beşiktaş'ın listesinde

 

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde rakibi belli oldu

 

İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası: İstanbul'a geliş tarih belli oldu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 28,14
En Yüksek: 31,26
En Düşük: 31,26
Değişim -61,13 %
FK: 0,00
PD / DD: -1,71
İşlem Hacmi 91.238.997
Toplam Adet: 3.242.324
Ağırlıklı Ort.: 65,34
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)