E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSummy'de Rus askerine sert direniş---

Summy'de Rus askerine sert direniş

Summy'de Rus askerine sert direniş
25 Şubat 2022 - 03:50 borsagundem.com

Rus ordusunun Ukrayna'ya saldırıları aralıksız devam ederken, Ukrayna'nın Sumi kentinde çatışmaların şiddeti zirveye ulaştı


Rusya ordusunun Ukrayna’ya saldırıları tüm gündür aralıksız devam ediyor. Rusya, Ukrayna’nın, Harkov, Odessa ve Sumi kentletine saldırıları yoğunlaştırırken, Ukrayna askerleri de bu saldırılara aynı derecede yanıt veriyor. Akşam saatlerinde Rus ordusu birçok kente havadan ve karadan operasyonlar düzenlerken, birçok asker ve sivil bu saldırılarda hayatını kaybetti. Rusya sınırına 30 kilometre uzaklıktaki Sumi kentinde de operasyonlarını sürdüren Rusya ise, kentte karşısında güçlü bir Ukrayna direnişi buldu. Bunun üzerine Rus ordusu, kentin üzerine roketler yağdırarak Sumi kentine kara operasyonlarına başladı. Kent sokaklarında çatışan Rus ve Ukraynalı askerler, birbirine aralıksız ateş açtı. Kentte hala çatışmalar devam ederken diğer kentlerde de çatışmaların dozunun arttığı öğrenildi.

Gerilim artıyor! Rusya'nın işgal sırasındaki kaybı açıklandı

 

Ukrayna açıkladı: Hostomel geri alındı

 

Zelenskiy: Yalnız bırakıldık

 

13 dev Rus şirketine borç kısıtlaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sai25 Şubat 2022 04:24

    Kaç ay yığınak yap, taktik yap. Karşı ülke işgalin ortasında seferberlik veriyor. Üstüne tek değil iki ülke birden girişiyonuz bir yere Bence şimdiye kazandığını ilan edemediğine göre madara olmuştur demeliyiz rusya için. Başka ülkeler öyle yığınak yapmanı beklemez bir daha, direk yığınağını topluca... anladınız.