E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSüleyman Kabalak Sanifoam paylarını sıfırladı---

Süleyman Kabalak Sanifoam paylarını sıfırladı

Süleyman Kabalak Sanifoam paylarını sıfırladı
24 Nisan 2020 - 10:49 borsagundem.com

Hisse yapısı değişen şirketler hakkında KAP bildirimde bulundu.

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince CIMSA, AFYON, AVTUR, CEOEM, FORMT, TVB, VAKBN, GUSGR, HALKI, HLY, HALKS, HALKB, THL, INDES, SANFM'da ortaklık yapısının değiştiği duyuruldu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama şu şekilde:

T-1: Rapor tarihinden bir önceki iş gününü ifade eder.
ÇEKİNCE BİLDİRİMİ
(1) Açıklanan bu oranlar, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) üyeleri tarafından Merkezi Kaydi Sisteme kaydedilmiş pay sahipliği bilgileri çerçevesinde hesaplanmaktadır. MKK'nın bu bilgilerin doğruluğu ve tamlığı hususlarına açık veya zımni şekilde kefil veya garantör olduğu yolunda hiçbir taahhüdü bulunmamaktadır.
(2)Yayınlanan bu bilgilerin kullanıcıları sarih bir şekilde kabul ederler ki, bu bilgiler kim tarafından kullanılırsa kullanılsın, kullanım neticesi doğrudan, dolaylı veya netice olarak bir kayıp veya zarar doğması halinde bu durum MKK'ya hiçbir borç, sorumluluk veya mükellefiyet yüklemez.
(3)Oranların hesaplanmasında henüz takası gerçekleşmemiş alım ve satımlar dikkate alınmamaktadır.
(4)Sermaye artırımı süreçlerinde toplam sermaye ve ortaklık payları, rüçhan haklarının kullanım tutarına veya bedelsiz sermaye artırımına ilişkin yatırımcı hesaplarına yapılan aktarımlara göre güncellenmektedir. Bu nedenle sermaye artırımı sürecinde yatırımcıların oranları günlük olarak değişebilmektedir.
(5) Paylarının tümü MKK nezdinde izlenmeyen Şirket paylarına ilişkin MKK tarafından açıklama yapılamamaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)