E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSubay ve işadamlarına FETÖ operasyonu---

Subay ve işadamlarına FETÖ operasyonu

Subay ve işadamlarına FETÖ operasyonu
04 Haziran 2016 - 13:39 borsagundem.com

Edirne’nin de aralarında olduğu 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Edirne merkezli 7 ilde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Sabah erken saatlerde 7 ildeki şüphelilerin evlerine baskın düzenleyen polis ekipleri 40 zanlıyı gözaltına aldı. Sağlık kontrolü ve parmak izi işlemlerinin ardından aralarında emekli astsubay, işadamı, esnaflarında bulunduğu şüpheliler ifadeleri için Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

SUÇLAMA TERÖR ÖRGÜTÜ
Gözaltına alınan şüphelilerin, hükümet görevlilerini tamamen ya da kısmen engelleme, terör örgütü kurmak ve yönetmek, terör örgütüne üye olmak, terör örgütü faaliyetleri kapsamında resmi belgede sahtecilik, dini inanç ve duyguları istismar suretiyle dolandırıcılık, mal varlığı değerlerini aklamak, terör örgütüne finansman sağlamakla suçlandığı belirtildi.

Operasyon kapsamında diğer illerde gözaltına alınan şüphelilerinde Edirne’ye getirileceği ve şüpheli sayısının artabileceği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • prezidan05 Haziran 2016 10:21

    bu ülkeye yapılmış en büyük operasyon din ambalajıyla yabancı güçlerin büyük br cahilleştirme ve koyunlaştırma yoluyla toplumu ele geçirip sürüler halinde istedikleri gibi yönlendirip ülkenin yapısal çivilerini sökerek ulusal değerlerinin içini boşaltıp kendi değerlerine düşman haline getirilmesiidir

  • kafa yoksa 05 Haziran 2016 10:15

    her şey anlaşılır da bir subayın dışardan abi adlı cahil birilerinden emir alması anlaşılır değil

  • etme bulma dünyası05 Haziran 2016 03:23

    çok hak yediler çok o yedikleri acı acı çıkıyor varsın çıksında acımıyorum

  • Yedi sülallesine gidilmeli..04 Haziran 2016 15:50

    Bunların Müslümanlıkla uzaktan yakından alakası yok! Bunlar PARA derdinde... Bir Müslümanın en çok dikkat etmesi gereken (KUL HAKKI) Bunlarda var mı??

  • daha hızlı olmalı..04 Haziran 2016 14:07

    bu terör örgütü bukalemun gibi pustu. bir çok şirketlerde departmanları ele geçirdiler ve sessiz hücre gibi susuyorlar. çalıştıkları şirketlerde her türlü gizli proje ve mobbing yapıyorlar. devlet ilk 100 deki tüm firmaları insan kaynakları konusunda uyarmalı. çalışanlarla ilgili riskli sicili olanları işverenle paylaşmalı.