E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSu-57’nin NATO’daki kod adı açıklandı---

Su-57’nin NATO’daki kod adı açıklandı

Su-57’nin NATO’daki kod adı açıklandı
31 Ekim 2019 - 21:42 borsagundem.com

NATO, Rusya’nın beşinci nesil Su-57 savaş uçağına ‘suçlu’ anlamına gelen Felon kod adını verdi. Scramble Magazine’de yer alan habere göre, geliştirilmesi sürecinde geçici olarak Frazor adı verilen Su-57’nin kod adı daha sonra değiştirildi.

Su-57’ye Felon kod isminin verildiği henüz resmi olarak doğrulanmadı. Su-57 ilk uçuşunu 2010’da gerçekleştirdi. Süpersonik hızda seyir uçuşuyla yüksek manevra kabiliyetinin yanı sıra modern aviyonik sistemi ve düşük görünürlük özelliği ona rakipleri karşısında üstünlük sağlıyor.

Kodlar NATO’da, Rusya, Çin ve diğer rakip ülkelerin ürettiği askeri, denizcilik, havacılık ve roket teknolojisini sembolize etmek ve sınıflandırmak için kullanılıyor.

Erdoğan: Rusya, Su-35 Su-57 savaş uçakları satmayı teklif etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.01 Kasım 2019 06:07

    HİÇBİR UÇAK ÜRETME ZAHMETİNE/BECERİSİNE/AKILLILIĞINA KATLANMIYOR İSEK MECBUREN 7200 KİLOMETRELİK SAHİLLERİMİZ/TOPRAKLARI DAHA GÜÇLENMİŞ ÜLKELERE KAPTIRMAMAK SAVUNMAMIZI GÜÇLÜ TUTMAK İÇİN MECBUREN RAKİPLERİMİZİN UÇAK SAYILARI TOPLAMI KADAR UÇAK SATIN ALMALIYIZ HER AN KULLANIMA HAVA KUVVETLERİMİZİN HER AN KULLANIMA HAZIR KULLANIM ÖMRÜNÜ TAMAMLAMAMIŞ EN AZ 5000 BEŞ BİN FARKLI ÖZELLİKLERİ UÇAĞI 5000 DE HELİKOPTERİ OLMALI

  • Cahitsağır.01 Kasım 2019 09:31

    Merak etme pilotlarımiz dünya birincisi karakterdedir ölü uçağı gavur uçağindan üstün kılar her zaman.STATÜRK.ün telini sağlam attıği kurumlarin başında ordumuz gelir..