E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'nın onayladığı başvurular---

SPK'nın onayladığı başvurular

SPK'nın onayladığı başvurular
30 Aralık 2016 - 07:15 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteninde yapılan bazı başvuruların sonuçları şöyle

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, 

1. Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş.’nin 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve Kurulumuzun II-23.2 sayılı “Birleşme ve Bölünme Tebliği” hükümleri çerçevesinde sermayesinin tamamına sahip olduğu Tarbes Tarım Ürünleri ve Besicilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi devralması suretiyle gerçekleştirilecek kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

2. Varlık Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’nin Kurulumuzun Seri:VIII, No:35 sayılı “Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketler ile Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliği” çerçevesinde gayrimenkul değerleme hizmeti vermek üzere listeye alınma talebi olumlu karşılanmıştır.

3. Phillip Capital Menkul Değerler A.Ş.’nin Kurulumuzun III-37.1 sayılı Yatırım Hizmetleri ve Faaliyetleri ile Yan Hizmetlere İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde yatırım danışmanlığı faaliyetinde bulunmak üzere yaptığı başvurunun olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

4. Azimut Portföy Yönetimi A.Ş.’nin Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri’nde temsilcilik ofisi açma talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

5. Unan Portföy Yönetimi A.Ş.’nin portföy yöneticiliği yetki belgesinin ve faaliyet izninin kendi talebi üzerine iptal edilmesine karar verilmiştir.

6. Egeli & Co Portföy Yönetimi A.Ş.’nin portföy yöneticiliği ve yatırım danışmanlığı yetki belgesinin ve faaliyet izninin kendi talebi üzerine iptal edilmesine karar verilmiştir.

7. Faaliyetleri geçici olarak durdurulmuş bulunan FED Menkul Değerler A.Ş.’nin sahip olduğu tüm yetki belgelerinin iptal edilerek 29.12.2016 tarihi itibariyle faaliyetlerinin süresiz olarak durdurulmasına karar verilmiştir.

8. Erste Securities İstanbul Menkul Değerler A.Ş.’nin faaliyetlerinin kendi talebi üzerine 31.12.2016 tarihinden itibaren 2 (iki) yıl süre ile geçici olarak durdurulmasına karar verilmiştir.

9. Faaliyetleri geçici olarak durdurulmuş bulunan Pay Menkul Değerler A.Ş.’nin geçici kapalılık halinin 31.12.2017 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.

10. Faaliyetleri geçici olarak durdurulmuş bulunan Güven Menkul Değerler A.Ş.’nin geçici kapalılık halinin 31.12.2017 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)