E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK'dan bir değerleme şirketine para cezası---

SPK'dan bir değerleme şirketine para cezası

SPK'dan bir değerleme şirketine para cezası
26 Mart 2020 - 18:46 borsagundem.com

SPK, uluslararası standartlara aykırı değerleme raporu düzenlediği belirlenen Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme'ye para cezası kesti

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yürütülen incelemeler neticesinde bir değerleme şirketine para cezası kesildiğini duyurdu.

Ceza kararıyla ilgili SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, Uluslararası Değerleme Standartları'na aykırı değerleme raporu hazırladığı tespit edilen Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme'ye 54 bin 94 lira idari para cezası kesildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selim can27 Mart 2020 14:02

     isbtr tahtasında teorik eşleşme son dakikaya kadar t .a.v a.n göstererek son dakika eşleşme bozarak t.a.b a.n açarak piyasa bozucu hareketler sürekli olarak yapılmaktadır.. bu hesapların incelerek. Daha önce alyag tahtasında kesilen. ,900 bin TL lık ceza işleminin bu tahtada uygulama sını taleb ediyoruz..!

  • Future 202326 Mart 2020 21:52

    Beyler caydırıcı olsun cezalar

  • Ahmet Aktaş 27 Mart 2020 16:45

    Selamun aleyküm muhterem ler 1991 den beri kapalı olan EGEHOL artık açın sayın SPK saıyın hükümet kim sorumlu 91.000-insanın emeği var duyum artık emeğimizi veriniiiiinnn