E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK o hissede bir aracı kuruma ve 2 kişiye yasak getirdi---

SPK o hissede bir aracı kuruma ve 2 kişiye yasak getirdi

SPK o hissede bir aracı kuruma ve 2 kişiye yasak getirdi
19 Kasım 2019 - 07:40 borsagundem.com

SPK, YAPRK hisselerinde Global Menkul Değerler'e internetten emir kabul etme yasağı getirdi. Kurul ayrıca, hissedeki işlemleri nedeniyle 2 kişiye de işlem yasağı uygulanacağını duyurdu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Yaprak Süt ve Besi Çiftlikleri Sanayi ve Ticaret (YAPRK) pay piyasasında 30 Eylül 2019 ile 13 Kasım 2019 döneminde meydana gelen fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle yürütülen incelemesini tamamladı.

SPK bülteninde yer alan bilgilere göre Kurul, 19 Kasım 2019 tarihli işlemlerden başlamak üzere 6 ay süre ile Global Menkul Değerler A.Ş. (GLB) unvanlı yatırım kuruluşunun YAPRK pay piyasasında müşterilerinden internet üzerinden emir kabul etmesinin yasaklanmasına karar verdi.

Kurul ayrıca, hissedeki işlemleri nedeniyle, Şemsettin Bayrak ve Orhan Konuk'a 19 Kasım 2019 tarihli işlemlerden başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanacağını duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)