E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK Avrupakent GYO'nun halka arzına onay verdi---

SPK Avrupakent GYO'nun halka arzına onay verdi

SPK Avrupakent GYO'nun halka arzına onay verdi
07 Aralık 2023 - 21:12 borsagundem.com

SPK, Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arz başvurusunun onaylandığını duyurdu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan haftalık bültende Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arz başvurusunun onaylandığı açıklandı.

Bültende yer alan bilgilere göre Avrupakent GYO'nun halka arzında, şirketin mevcut ortaklarından, Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret'e ait 23.621.365 TL, Süleyman Çetinsaya'ya ait 11.310.012 TL, Gökhan Çetinsaya'ya ait 32.286 TL, Nurcan Çetinsaya'ya ait 32.286 TL ve Serhan Çetinsaya'ya ait 4.051 TL nominal değerli C grubu payların satışı gerçekleştirilecek.

1 TL nominal değerli payların 55,08 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı halka arzda, halinde ek pay satışı yapılmayacak.

Avrupakent GYO halka arz süreciyle, 335.000.000 TL değerindeki sermayesini bedelli olarak 65.000.000 TL yükselterek 400.000.000 TL'ye çıkaracak.

SPK'dan 2 şirketin bedellisine olumlu yanıt

 

SPK halka açık 2 şirketin birleşme başvurularına onay verdi

 

SPK 33 internet sitesi hakkında hukuki işlem başlatıyor

 

En fazla para girişi olan hisseler (07/12/2023)

 

En fazla para çıkışı olan hisseler (07/12/2023)

 

BİST 8 hissede daha tedbir uygulanacağını duyurdu

 

3 hisse üzerindeki tedbir kalktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)10 Aralık 2023 13:38

    Aracı kurumlarda bu işlerden çok iyi para kazanıyor.. yabancı gelmiyor... sıcak para usd koruma ve yuksek faize gitti :D ee borsa ne olacak... garip bir durum... kredi çekıp hisse alıp orta uzun vade yatacak kurumda kalmadı. arada tc vatandaşı alan oligartlar bıyıklı yabancı girip çıkıyor haberlere göre.. bu haberlride kım neye göre yapıyor alevlendırıyor ? olıgart işi sanırım : ))) borsa oldu tiyatro .. kriptoya gidincede yok ona vergi yok buna spk denetimi :D yahu bu ülke de buyuklere hesap soran yok, herkes küçüklerin peşinde... sokakda eskici gören 5 zabıtanın deblet mülkü amiririm demesi, ama son model otomobilde görduklerı 3 kağıçılara efendim diyip ön iliklemesi ülkemizin borsadınada geldi, spk sınada girdi sanırım :D hayarlı olsun. 

  • Güccük Yatırımcı08 Aralık 2023 12:58

    Borsanın köklü büyük şirketleri bu duruma el atmalı. Böyle giderse, ülkeye katma değer sağlayan bu şirketler en büyük sorunu yaşarlar. Gresham Kanunu "Kötü para iyi parayı kovar". Biz zaten küçük yatırımcıyız. azdan az, çoktan çok gider.

  • acacu08 Aralık 2023 11:38

    Yeni gelen gyo ların izahnamelerine bakın, hepsi başladığı projeleri artan enflasyon nedeniyle tamamlayamayanlar. Arzdan aldıkları parayla tamamlamayı taahhüt ediyorlar. Bir kısmı henüz ilk projesine başlamış ve yarım kalmış birkaç yıllık şirketler. Bütün ekonomiyi inşaata dayayan anlayış, kasada para kalmayınca ibreyi ky nin cüzdanına dikti. İşler ters giderse büyük kayıplar ortaya çıkacak.

  • şefik yamalıbabuç giyer08 Aralık 2023 07:54

    yeni 3 milon gelmişti söğüşlendiler şimdi kaçıyolar.yenileri bekliyoz.auhauhauh hala borsadan medet uman lar var.auhauhauhauah yabancı kredi bilem vermiyor bırak borsayamı gelecek auhauhauhauhauh hödüpa akapa mahapa ortak rejimi dünya tarihnin en karanlık sürecini yaşatıyo ülkeye hauhauhauhauhauha , komedi gibi .hauhauhauhauhau son 2 yıldaki parayı hiç bir yerde kazamadım.harika 2 yıl daa devam ederse ultra zengin olcam .normal bi orta ölçekli durumdan bi anda ultra seviyeye geliyom haahauhauhu bdaaaa nossun .devam osssunnn .auhuahuahhha küçük bi terzi tadilatçıken bi anda borsadan altından kaldıraçtan falan fena para vurdum hauhauhahau 

  • Bir dost07 Aralık 2023 22:16

    Cogu gyo  borsadan umutlaniyor ......

  • Söğüşlenen07 Aralık 2023 22:11

    Piyasa daraldı devlet yol verdi bunlara. Borsaya çekecez milleti sonra siz girip milletin üç kurşunu alacaksınız inşaat paraları burdan sağlayacaksınız dedi. Sözde büyük şirketler. Örn DAPGM SNGYO KZBGY KZGYO vs. Ytd. Şu ülkenin insanı kadar söğüşlenen millet yok.

  • Muhammed 07 Aralık 2023 21:59

    Spk yıllar önce ihlaslara onay vermiş ama yıllar geçmiş hisseler 1 lerde.Anlaşılan spk nın tek görevi var yeni halka arzlar. Söylenecek söz yok.

  • borsacı08 Aralık 2023 08:04

    spk denen kurum zannaedesem ihlas cemaatinden seçilmiş.çünkü ihlaslar borsada imtiyazlı hisse gibi kuruluş amacı borsada soygun.

  • sözün özü08 Aralık 2023 05:00

     Muhammet ihlas 1 TL değil, SIFIRDIR. Hatta sıfırın bile değeri var...........Hayatın.. boyunca borçlu olursun MÜCAHİT ÖRENE....... ÇÜNKÜ İHLASIN ŞİRKETLERİ PARA  TOPLAMA VE YUTMA MERKEZİ..........

  • Mucise Reis : )07 Aralık 2023 21:23

    Bir aracı kurum kurmaya gidiyorum :D ne hisse alalım yahu, kur aracı kurum... arzlar çatır çatır onay zaten... yok banka, yok enerjı, yok bist 30 bist 50 yokj %45 faiz :S kur aracı kurum, halka arz olmadna önce al bol bol hisse senedi özel anlaşma yap .. sonra maliyete al elınde tut... :D ileride satarsın uzun vade kurum olarka paran katlansın ... arada bi rkaç operasyon ohhh ne ala ne güzel borsa :D sornad ayok yabancı gelecek beklet milleti beklet ... bu devirde banka kurmak yerına aracı kurum kurmak daha karlı , : ))Ahh seçil ahh kur aracı kurum ortağı ol sporculardan topla fonun kralını yap be güzelim : )) nasıl ekonomi okuyup ekonomist oulp paradan para kazandırmaya çıkıyornu zortaya.. yahu ben ekonomistmi olsaydım yada bankacı yadaı araıc kurumda bir birey :D  ..neyse