E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK 9 kişi ve 2 internet sitesi hakkında suç duyurusunda bulundu---

SPK 9 kişi ve 2 internet sitesi hakkında suç duyurusunda bulundu

SPK 9 kişi ve 2 internet sitesi hakkında suç duyurusunda bulundu
18 Ekim 2023 - 22:03 borsagundem.com

SPK, izinsiz sermaye piyasası faaliyetinde bulunmak ve bu suça iştirak ettikleri belirlenen 9 kişi ve 2 internet sitesi hakkında suç duyurusunda bulundu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yayımladığı bültende 9 kişi ve 2 internet sitesinin içerik sağlayıcıları hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, izinsiz sermaye piyasası faaliyeti suçuna iştirak ettikleri belirlenen Özkan Özdemir, Mehmet Ali Arslan, Emire Bölük, Abdullah Sevim, Hakan Zan, Kaan Şen, Muhammet Hanifi Yavuz, Rabia Öztürk ve Yusuf Kılıç isimli yatırımcılar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kurul ayrıca, izinsiz sermaye piyasası faaliyetinde bulunma suçundan “trendfx” ve “phaseforex” uzantılı internet sitelerinin içerik sağlayıcıları hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

Mustafa Şahin ve Euro Yatırım Holding yöneticilerine suç duyurusu

 

SPK'dan 5 kişiye 20,9 milyon TL para cezası

 

SPK 2 şirketin sermaye artırımı başvurusunu karara bağladı

 

BİST KAP'a bildirdi: 5 hisseye daha tedbir geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )19 Ekim 2023 11:01

    merkezleri..malta, ukrayna, rusya, bulgaristan ,gürcistan vb yani bu işlerin sonu gelmez.... ülkemizdeki hiç bir kurum dışarıdan yönetilenler gib rekabetçi olamıyor, insanlar dışarı kaçıyor olay bu. hesaplar keyfi kapatılıyor buda bir gerçek. çünku basit yapamalar ile bu sahte sitelere sızılıp çok çok kaznaç elde etmek mumkun :D yazılımcılar bu işede el attı, ama adamalr zaten para kazananalra paralarını vermıyor. o bakımdan bilinçli reklam rtukçe şart... KAMU REKLAMI : x siteden spor bahsi bil . attım 100 tl ye 15 bın kazandım de... önce hesap ıncelenıyor, ödeme yapılacak vb der sonra olağan dışı işlemden hesabınıza erişim kapandı derler siteden kovulursun :D yanı kamu stopu bu olmalı :D çekın bir reklam. foreksden kazansın biri, ama parası hesabına yatmasın :D dolandırıldını anlasın.... kamu reklam şart.