E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoylu’nun danışmanından Peker’e yanıt---

Soylu’nun danışmanından Peker’e yanıt

Soylu’nun danışmanından Peker’e yanıt
17 Mayıs 2021 - 08:11 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Soylu’nun danışmanı Ali Faik Hacıoğlu, hakkında, “1,6 milyon liralık arabaya biniyor. Trabzon'a 5 milyon TL'ye ev yaptırıyor” iddialarında bulunan ve kırmızı bültenle aranan Sedat Peker'e yanıt verdi.

Bakan Soylu’nun danışmanı Ali Faik Hacıoğlu, Sedat Peker'in iddiaları yalanlayarak, söz konusu otomobili yaklaşık 1 yıl önce 877 bin TL’ye borçlanarak aldığını ve 10 gün önce de borçlarını ödemek için satışa koyduğunu söyledi.

Açıklamasında 2002 yılında AK Parti’de siyasete başladığını ve Eylül 2016'da da Soylu tarafından danışmanlık görevine getirildiğini ifade eden Hacıoğlu, ev iddiasına da cevap vererek şunları söyledi:

"Yanyamaç köyünde 2011 yılında kendi arazimiz üzerinde alt katında babamın, dubleksinde de kendimin oturduğu evin yapımına başladık. 2016 yılında evimizi tamamladık. Sonraki dönemlerde de kalan eksikleri yıllar içerisinde bitirdik. Bahse konu ev, müptezelin ifade ettiği rakamların 6'da birine mal ettiğimiz, ailem ile birlikte yaptığımız evdir. (...) Bakan danışmanı olduğum zaman ev bitmişti." Hayatımda eroin, kokain satmadım, kimseyi öldürmedim, kimsenin malına çökmedim. Devletime, milletime ihanet etmedim. Devletimi yabancı servislere satmadım. Resmi kayıtlarda organize suç örgütü diye geçen bir şahsın, hezeyan ve iftiralarına cevap verme gereği duydum."

Sedat Peker, YouTube’ta yayımladığı videoda Hacıoğlu için "Süleyman Soylu'nun Ali Faik Hacıoğlu diye danışmanı var. Bu kişi 1,6 milyon liralık arabaya biniyor. Trabzon'a 5 milyon TL'ye ev yaptırıyor. Danışman maaşı 10 bin TL ya vardır ya yoktur. Danışmanı bile zengin..." demişti.

Sedat Peker’i kim koruyor, kim konuşturuyor?

 

Bakan Soylu'dan Sedat Peker açıklaması

 

Sedat Peker operasyonunda 10 tutuklu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİR DOST17 Mayıs 2021 16:00

    Peker'inçıkarılmasına şaşırmıştım kimlerin dışarı çıkardığı ortaya çıkıyor. Peker şimdi çıkaranlara karşı dietini ödüyor. Ne tesadüf ki dietinin metodu aynı FETÖ metodu. Medyada ve sosyal medyada paylaşımlara baktığımda FETÖ'nün işbirliği yaptığı guruplarla iş birliği yapıyor. Bu olay yargı bağlantısı dahil çok iyi incelenmelidir. Bu sayede yargıdaki kalan FETÖ bağlantıları da ortaya çıkarılabilir. 

  • Hurdacı 17 Mayıs 2021 14:14

    Resmi kayıtlarda organize  suç örgütü diye geçen şahsa neden devletin polisini koruma diye verdiniz , nasıl miting yaptı , yurt dışına nasıl çıktı . Fetö gibi oldu bu iş benim yanımda ise muteber , saygın ayağıma basınca  rantı paylaşamayınca terörist mafya 

  • Hurdacı17 Mayıs 2021 13:27

    Bu herkes için geçerli gelirim bu  mal varlığım bu  koyarsın ortaya  araştırılır . Pisliğe  bulaşıp bulaşmadığın  çıkar ortaya 

  • Turan17 Mayıs 2021 11:40

    Hiç inandırıcı degil sin ah aziz nesin ah

  • Bika17 Mayıs 2021 08:36

    1 milyon TL civarı olan otomobile dünkü danışmanlar binerken vatandaş metrobüse biniyor.

  • Vatandaş 17 Mayıs 2021 12:31

    Bika kafanı kaldir da bir sokaklara bak.Neredeyse herkesin altında 400/500 binlik araba var en basitinden.700/800 binlik evleri de karı koca çalışan rahatlıkla alabiliyor.Adam doğru söylemiş. Ona inanmayın da mafyalık yapan başkasının malına çöken kirli işlerde olana mi inanalım. Başka ülkeye gidip ülkesini kotuleyenlere mi inanalım.

  • ALİ KODUŞ17 Mayıs 2021 10:52

    Artık bir evde en az bir ile 2-3 otomobil var.o eski chp Türkiyesi değil.kısmanma seninde olsun.senin hiç bir yorumun hayırlı değil milleti kışkırtıcı.