E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoros’un planını Merkel bozdu!---

Soros’un planını Merkel bozdu!

Soros’un planını Merkel bozdu!
12 Aralık 2020 - 16:37 borsagundem.com

Kökleri Türkiye’ye kadar uzanan kaos mimarı George Soros, iki ülkeyi hedef aldı. Merkel’i suçladı!

Krizle beslenen spekülatör George Soros’un planının Almanya Başbakanı Angele Merel bozdu. Kovid-19 nedeniyle Avrupa Birliği'nden gelecek yardımları engellenen Macaristan ve Polonya, kriz tellalı spekülatör George Soros'un hedefindeydi. Ancak, AB'nin yardım için iki ülkeyle yeniden görüşmesi, Macaristan asıllı ABD'li milyarderi çıldırttı. Merkel'i sorumlu tutan soros, 'Macar ve Polonya zorbalığına boyun eğdi' dedi.

Dünya üzerindeki birçok kaosta parmağı olan spekülatör George Soros, 'hukukun üstünlüğünün' gözetilmediği gerekçesiyle, Macaristan ve Polonya'yı hedef almıştı. AB, Kovid-19 pandemisi nedeniyle üye ülkelere yapılan yardımlar kapsamında, Soros'unkine benzer gerekçelerle Macaristan ve Polonya'ya yapılacak yardımları veto etti.

Avrupa Komisyonu, başlangıçta , pandemiyi atlatma fonlarının ödenmesi için üye devletlere 'hukukun üstünlüğü gereklilikleri' şartını koydu. AB, diğer bazı konuların yanı sıra medya, yargı ve LGBTI'ye verilmeyen hakları gerekçe göstererek, yardımları Budapeşte ve Varşova'ya bir baskı yöntemi olarak kullandı.

Soros'un söylemleri ve AB'nin baskılarından sıkılan Macaristan ve Polonya, yedi yıllık AB bütçesinin tamamını veto etme tehdidinde bulunarak, Brüksel'in geri adım atmaya zorladı.

AB'nin geri adım atması, Polonya ve Macaristan'ı hedef gösteren Soros'u çıldırttı.

Soros, Macaristan ve Polonya'nın, AB'yi 'hukukun üstünlüğü' gerekçelerini bırakmaya ikna etmesini, Alman teslimiyet olarak nitelendirerek, Şansöyle Merkel'e ateş püskürdü. Project Syndicate yer alan bir makaleye göre, dünyanın dört bir yanındaki 'açık toplum' kuruluşlarını finanse eden Soros, Merkel'i hedef aldı.

Kaos mimarı Soros, Merkel'i, "Macar ve Polonya zorbalığına boyun eğmekle" suçladı, yeniden başlayan görüşmelerden, Merkel'i sorumlu tuttu.

Soros, Polonya ve Macaristan'ın 'Avrupa Birliği'nin üzerine inşa edildiği değerlere küstahça meydan okuyor.' söylemini de devam ettirdi.

Macar Başbakanı Viktor Orban'a şahsını ve ülkesini hedef alan Soros'a bağlı derneklere, üniversitelere ve Macaristan'daki diğer projelerine baskı uyguluyor. Hükümet sözcüsü Zoltan Kovacs geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, AB'yi 'Soros Planını uygulamak' ve muhalif üye ülkelere şantaj ve baskı yapmakla suçladı.

Soros’tan Wall Street’in en karanlık şirketine yatırım

 

İtalya Meclisi'nden Mısır için kritik karar: İlişkiler kesilecek

 

İngiliz bakandan Türk SİHA'larına büyük övgü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim03 Mayıs 2021 04:51

    Gel aoros beyimiz musluman ol.kelimeyi sehadet getir.malinin zekatini fitresini sadakasini fakirlere ver. Namazind niyazinda ol abdestli ol .te dunya ya bir hazirligin olsun

  • Zebani 13 Aralık 2020 23:50

    Şebek suratlı bunak pislik. Yakında ölümün acı yüzünü tadinca iş işten geçmiş olacak...

  • azmi13 Aralık 2020 18:26

    Maşallah dedede amma ömür varmış ya , hinliğinden taviz vermez kerata

  • AHMET ÖZBİR13 Aralık 2020 19:29

    Bunlar yahudi sülalerinden bunlarda öyle ilaçlar var ki 100 yaşından önce gebermezler.200 yaşı hedeflemektedirler.

  • Mehmet13 Aralık 2020 17:03

    Bu şahıs 30 yaşında olmak için her şeyini verir. En büyük sermaye ömürdur. Gençler! hepiniz zenginsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın hedef koyun ve bu hedef doğrultusunda savaş verin. Bu dünyanın zengini ömrünü 10 gün uzatmak için bütün her şeyini feda eder..

  • Mehmet Öztürk13 Aralık 2020 13:15

    Zalimler için yaşasın cehennem.

  • Nedim13 Aralık 2020 10:40

    Soros un kontrolündeki partiler bellidir;  chp, Hdp,  Gelcek P. Deva par.  Özellikle  bunların yayın organları  Azeri  kardeşlerimiz  Karabağ ı alınca adeta delirdiler.  

  • Nedim13 Aralık 2020 13:26

    Yabancı bankalardan alınan kredilere  bak. (özellikle  belediye başkanlarının)  Herif eliyle para mı verecek?  

  • HASAN SABBAH13 Aralık 2020 11:48

    bu partilere para yardımı ve her türlü destekde sağlıyorlarmı sence.

  • Gürsel özdal12 Aralık 2020 20:14

    Bu Soros denen adama para sihirbazı diyorlar bu adam úlkelerin ekonomilerini alttan alttan çökertebiliyorda

  • yalçın12 Aralık 2020 19:18

    dötünün kılları agarmıs hala daha nasıl zengin olurum  peşinde i...o ..i

  • MELİS MARMARİSLİ13 Aralık 2020 11:48

    bence sen yanlış düşünüyorsun konuyu bireyselleştiriyorsun.onun tek amacı zengin olup yahudi toplumuna katkıda bulunmak.işte bizim müslüman zenginlerden çoğuda bunun gibi davransa idi bu islam dünyası bugün böyle kan ağlamaz.ab ve abd gibi islam düşmanlarına boyun eğmez idik.

  • Nedim13 Aralık 2020 10:48

    Hayır;  İnsanları  nasıl yoldan saptırır kendisi gibi şeytana  tapar  hale getirmenin  yolları ve taktiklerini  uygulama  peşinde!  Kendisi de  Şeytani bir yaratık halinde oluğu için bir nevi  Firavun gibi kendini  ölümsüz zan ediyor.  Time dergisine verdiği bir röportajda We are God.  deyip haşa  İlahlık iddiasını teyit  etmiştir.

  • yunus12 Aralık 2020 17:40

    bu adam bu kadar nasıl zengin olmuş.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ12 Aralık 2020 20:08

    bu adam dediğin zamanın da koskoca imparatorluk olan ingiltere bir kaç gün içinde bir manipilasyon yaptı bir tuzaga düşürdiki az kalsın ingiltere yi batıracak idi.adam yahudi sülalerinden bildigim kadarı ile.büyük fon babalarından dır.kurt birisidir tilkidir şeytana papucunu ters geydirebilecek kabiliyette birisidir.fakat ezrail asla çalım atamaz pamuğu münasip yerine papaz efendileri günü geldiğinde tıkayacaktır bununda.

  • ALİ RIZA KESTANECİGİLLER12 Aralık 2020 17:19

    ne abd nede ab bize bir şey yapamazlar sadece bizleri yavaşlatmak için çalışırlar yıllarca.çünkü bize bir zarar gelir ise kendilerinin paraları batacak ve büyük bir pazarıda kayıp edeceklerdir.ben şahsen korkmuyorum.eğer Türkiye yi rusya ve çin kaptırırlar ise artık bizimle kimse değil abd hiç kimse baş edemez.

  • Nedim12 Aralık 2020 19:29

    Kuru laf ile ne iman ne de ülke kurtulur. Halk uyanık olursa yani ifrat,  tefritten hem gelenekçilikten ve aşırılıktan uzak olup mezhepsel  doğmalara  değil Allah ın  ayetlerini ve hadisleri (kulak arkası yapıp tevil etmezse) çok iyi anlayıp birlik sağlanırsa elbette   Allah ın yardımı galip gelir!   Sabah akşam tıkınıp dilinin altında bu ülkeye kin kusanları da ayırt etmesini bilemiyorsa  işte o zaman bu günleri dahi mumla ararız.  

  • Tarık Tufan 12 Aralık 2020 18:02

    Türkiye bulunmaz bir hint kumaşı. Türkiye dünyanın en güçlü ülkesi ve ekonomisi. Kimse Türkiyeyi tutamaz!

  • Nedim12 Aralık 2020 17:18

    Soros,  İngiliz derin devletinin  300-400 kişilik üst ekibinden biridir.  

  • EKRİST12 Aralık 2020 17:07

    soroz kökeni pkk ile aynı anyonlardan geldiği söylenmektedir.kökleri kurusun bunların.