E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoros, 25 milyar dolarlık serveti oğluna devretti---

Soros, 25 milyar dolarlık serveti oğluna devretti

Soros, 25 milyar dolarlık serveti oğluna devretti
12 Haziran 2023 - 07:52 borsagundem.com

Dünyaca ünlü milyarder George Soros, 25 milyar dolarlık imparatorluğunu oğlu Alex'e devrettiğini doğruladı.


Milyarder yatırımcı George Soros, 25 milyar dolarlık imparatorluğunun kontrolünü oğlu Alex'e devrettiğini doğruladı.

92 yaşındaki Soros, Forbes'e göre 6,7 milyar dolarlık net servete sahip ve dünyanın en zengin 400 kişisinden biri. 2017'de aile ofisinden 100'den fazla ülkede faaliyet gösteren bir hayır kurumu grubu olan ve Aralık ayında oğlu Alex'in başkanlığına atandığı Açık Toplum Vakıflarına 18 milyar dolar aktardı.

Hafta sonu yayınlanan özel bir röportajda Wall Street Journal'a konuşan Alex, babasından "daha politik" olduğunu söyledi ve gelecek yıl ABD seçimlerinde Soros örgütünün önemli bir mali rolü olacağına dair imalarda bulundu. Açık Toplum Vakıfları, CNBC'nin yorum talebine hemen yanıt vermedi, ancak bir sözcü, Reuters haber ajansıyla röportajın ayrıntılarını doğruladı.

Soros’un sağ kolu dolara cephe aldı

 

George Soros Tesla hissesi alıyor

 

Soros’un ortağı açıkladı: Borsaların son rallisi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı12 Haziran 2023 09:32

    sorosu tebrik ederim bizim ülkemizde liderlerimiz koltuga yapışıyor yani mezara kadar lider seçiliyor nerdeyse koltukla mezara gidecegim diyor oysaki ülkede pırıl pırıl gençlerimizde var ülkeyi de ekenomik olarak mezara götürdğklerinin farkında bile degiller ALLAH GÖZLERİNİ DOYURSUN.

  • Orhan ırmak 12 Haziran 2023 16:53

    SOROS 92 yaşında devrediyor neyini tebrik ediyorsun

  • xyz12 Haziran 2023 11:17

    Tebrik edermiş! Yaşını merak ettin mi hiç? Siyasetin nasıl bir ketenpere olduğundan haberin bile yok.  Sırf genç olduğu için her haktuı becereceğni de nereden biliyorsun?  Böyle abuk subuk mantık olmaz. A. Savutoğlu nu Başbakan yaptılar pkk ya çiöek böcek muhabbetinden hiç vazgeçmedi. Neredeyse ülkenin içine ...yordu.  Şimdi akıllı ol saçma sapan zırvalamadan önce bir düşün. Emanet ehline teslim edilir genç ya da yaşlı olmasına göre değil.