E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSol iktidara az geldiği için az hırsızlık yapıyor---

Sol iktidara az geldiği için az hırsızlık yapıyor

Sol iktidara az geldiği için az hırsızlık yapıyor
28 Ocak 2014 - 00:13 borsagundem.com

AK Partili Burhan Kuzu, canlı yayında öyle bir laf etti ki...

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, CNNTürk ekranlarında Enver Aysever'in sorularını yanıtladı. Kuzu, "Sol iktidara az geldiği için az hırsızlık yapıyor. İktidar olsa onlar da çalar" sözleriyle şaşkınlık uyandırdı. Bakan çocuklarının tutuklanmasına da değinen Kuzu, "Sabah kalktık İçişleri Bakanı'nın oğlu, Adalet Bakanı'nın oğlu, Başbakan'ın oğlu içeriye alınmış mesela. Gelişmiş ülkelerde olsa helal olsun derdik" dedi.

Burhan Kuzu'nun açıklamalarından satırbaşları;
- Ergenekon, Balyoz  davalardaki delillerin sahte uydurmaca olduğu ortaya çıkarsa özür dileriz.

- Savcı Öz çok önceden Ergenekon, Balyoz davalarından çekildi. Hakkında çıkan haberler, basında önplana çıkması rahatsızlık yarattığı gibi. Savcı Öz benim üniversiteden öğrencim. Adalette ufacık bir leke bile rahatsız eder. Gerçekten Ergenekon'da ve Balyoz'da hatalar varsa düzeltilir. 



- Savcı dediğin devletin ajanıdır. Kötü anlamda değil. Devlete haber verir.

- Sol iktidara az geldği için az hırsızlk yapıyor,iktidar olsa onlar da çalar

- Bilal Erdoğan'ı kim koruyor diye bir şey yok. Sabah kalktık İçişleri Bakanı'nın oğlu, Adalet Bakanı'nın oğlu, Başbakan'ın oğlu içeriye alınmış mesela. Gelişmiş ülkelerde olsa helal olsun derdik. Avrupa'da paralleli olmayan bir devlet olsa ne güzel demokrasinin geldiği nokta derdik. Ama bu Türkiye'de ileri demokrasinin belirtisi değil ben seni de alırım demektir. 3 bakanın oğlu bir anda alınmasının yansıması bakımından Türkan saylan'ın alınması aynı olmaz. Ben de o zaman Türkan Saylan'ın o şekilde alınmasını kınamıştım. Bilal'le ilgili dosyada. savcının tutumu beni rahatsız ediyor. Bu dosya kesinlikle kapatılmaz. Yolsuzlukların kapatılması gibi bir durum sözkonusu değil. Bilal'in konusuda zaten yardım vakfıyla ilgilidir. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dobra28 Ocak 2014 11:27

    zaten öyle afganistandan savaşa gelen paralarla işbankası kurmadılarmıki parti adına hangi dünya ülkesinde görülmüşse bir partinin banka sahibi olduğu bırak illeri ilçelede bile parti binaları tapulu malları nereden geliyor bu para

  • davut28 Ocak 2014 10:36

    Adamın fikri ne ise zikri de o. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar.

  • akp28 Ocak 2014 09:11

    akp düşmanarı birleşmiş..her yerden saldırıya geçmişler.. adam doğru söylüyor..çalmayan yok diyor.peki sahillerde neden hep chp liler yada solcular var...ülke fakirken onlar nasıl zengin oldular...

  • iman28 Ocak 2014 09:09

    Allah, din,iman diyerek çalmak; çalmaların en aşağılığı, en lanetlenesi... Ayrıca hizmet için varsınız, hırsızlık için, kul hakkı yemek için değil!

  • M.GUR28 Ocak 2014 08:59

    YOK ŞU YOK BU YOK TUZAK YOK PARALEL YAPI DEYİP DURACAĞINIZA ÇIKIP KARDEŞİM BİZ HIRSIZLIK YOLSUZLUK YAPMADIK İŞTE HODRİ MEYDAN DESENİZE,

  • HIRSIZLIK NORMAL Mİ YANİ.28 Ocak 2014 08:39

    Konuştukça batıyorsunuz. Millet sizi oraya vatan , ülke hizmeti için seçti. E bu mantık mı yani , hırsız çalıyor diye biz de mi çalalım. Katil öldürüyor diye biz de mi öldürelim. Hizmet yapıyor olmanız çalmanızı gerektirmez. Zaten millete hizmet göreviniz. Görevinizi yapın ,orada durun.

  • alptuğ28 Ocak 2014 08:32

    bu mantık bu kafa ile ülkeyi nasıl yönetiyorsunuz şaşırmamak elde değil ALLAH sizin aklınızı fikrinizi almış yazık ülkem insanına.

  • ABK28 Ocak 2014 02:45

    Mustafa Sarıgülün yolsuzluk dosyası olduğu söylenen klasör chp'nin kendi arşivinde çıktı... Deniz BAYKAL kogrede bangır bangır bağırıyor... şimdi sarıgül kurtarıcı ilan edildi... BAYKAL İFTİRACI MI??? ergün gökneller unutuldu tabii... YA bay KK'nın SSK DOSYASI TEMİZLENDİ Mİ GERÇEKTEN? rAŞAN AFFIYLA BİR İLGİSİ VAR MI???

  • fırat28 Ocak 2014 01:00

    ha şöyle bravo çalıyorsunuz demekki bunu başbakanada söyleyin orda burda bağırıp çağırmasın kafamız şişti artık.zaten abbas yolcu.

  • vatandaş28 Ocak 2014 00:54

    İslamcıların olduğu ülkede 70 yaşında dede , 10 yaşında kız çocuğuyla evlenebiliyor, bu sapıklıktan öte bir şey değil.Tecavüz ve taciz olayların tavan durumda.Saçmalamışsın kuzu

  • asilimino28 Ocak 2014 00:51

    buna gülünür,yanihırgızlığın tescili gibi