E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞok iddia! Rusya'nın 14 günlük gücü kaldı---

Şok iddia! Rusya'nın 14 günlük gücü kaldı

Şok iddia! Rusya'nın 14 günlük gücü kaldı
15 Mart 2022 - 11:10 borsagundem.com

İngiltere'de istihbarat kaynakları Kiev ve Harkov'daki bombalamaların artmasına karşın Rusya'nın gücünün azaldığını öne sürdü. Kaynaklar, "Tam kapasite saldırabilecek 10-14 günleri kaldı" değerlendirmesini yaptı.

İngiltere'de istihbarat kaynakları, Rusya'nın tam kapasiteli bir çatışmaya uzun süre güçlerinin yetmeyeceğini iddia etti. Kaynaklar, “Bu, Ukraynalıların direnişinin Rusya'nın saldırı kapasitesinden daha güçlü olduğunu ortaya koyuyor. Ukrayna'daki insanların direnişi Rusya'nın enerjisini azaltıyor. Böyle devam etmesi durumunda tam kapasite saldırabilecek 10-14 günleri kaldı. Bu Ukraynalıların direnişinin Rusya'nın saldırı kapasitesinden daha güçlü olduğunu ortaya koyuyor" açıklamasını yaptı.

Zelenskiy: Ukraynalıların direnişi Ruslara devasa zararlar verdi

Geçtiğimiz günlerde de Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy 'Ukrayna halkının cesur direnişinin Rus birliklerine devasa zararlar verdiğini' dle getirmiş ve şu ana dek 80 savaş uçağı ve yüzlerce tanklarının yok olduğunu bildirmişti.

Zelenskiy ayrıca Rusya'nın 19 günde, Çeçenistan'daki savaştan daha fazla kayıp verdiğini belirtmişti. Ancak Rusya, istedikleri hızda gitmese de her şeyin plana uygun gittiğini ve adım adım ilerlediklerini belirtmeyi sürdürüyor.(Habertürk)

NATO'dan Rusya'ya gözdağı: 30 bin askerle gövde gösterisi!

7 milyonluk Rus turist hedefi 2 milyona düştü

Rusya bazı gıda ürünlerinin ihracatını geçici olarak yasakladı

ABD'den Çin'e sert uyarı: Ciddi sonuçları olur

Ukrayna Başbakanından korkutan uyarı: Üçüncü dünya savaşına dönüşebilir

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan15 Mart 2022 17:57

    Genelde 20 günlük savaş stoğu olurmuş. Duruma göre eksilen sipariş edilirmiş. Yaptırımlar yeni siparişleri zorlaştırmış olabilir. Özellikle askeri yiyecek, ilaç, giyecek ve çok kullanılan mermi ve patlayıcılar azalmış olabilir.

  • www15 Mart 2022 17:43

    Enerji ve silah satanlar kazanıyor

  • Kaçkar KAPLANI15 Mart 2022 12:38

    Kudurmuş piton ne kendine ne de insanlara huzur bıraktın.

  • Povetkin15 Mart 2022 12:18

    Ruslarla tüm diplomatik ilişkiler kesilip  kimse bu adamların ayağına diplomasi diye yalvarmaya gitmeseydi Ukraynaya tam destek verseydi  yada petrol fiyatları 40 doların altına indirilseydi savaş şimdi bitmişti ama istenen bu değil denklemde çok değişken var iş çok büyük