E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSizin Allahınız kitabınız yok mu---

Sizin Allahınız kitabınız yok mu

Sizin Allahınız kitabınız yok mu
03 Mart 2014 - 02:18 borsagundem.com

Burak Yılmaz'ın babası oğluna Rizespor tribünlerinden atılan çakmağa Twitter'dan isyan etti

Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ın babası Twitter'dan isyan etti.

Burak’ın babası Fikret Yılmaz twitter hesabından oğluna atılan çakmağa isyan ederek, “Ey Rize taraftarı sizin Allahınız, kitabınız yok mu? Biz size ne yaptık attığınız nesne oğlumun gözüne gelseydi ne olacaktı. Sizin evladınız kardeşiniz yok mu. Ayıptır, günahtır, yazıktır” yazdı.



BURAK YILMAZ: "AYIP EDİYORLAR ÇOK KIRGINIM"

Çaykur Rizespor karşılaşmasının son dakikalarında tribünlerden yüzüne gelen yabancı maddeyle yaralandığı görülen Burak Yılmaz, maç sonu açıklamalarında adeta patladı: "Ayıp ediyorlar. Hırsız olayları da çok ayıp. Hepsine çok kırgınım."

Burak maç sonu yayıncı kuruluşun mikrofonlarına şu açıklamayı yaptı;

"Sürekli 'Burak kendini yere atıyor, emek hırsızı' diyorlar. Belki yüzüme  tribünlerden cisim gelen pozisyonda da kendimi yere atmışımdır. Olayı kişiselleştirmemem lazım. En ağır eleştirileri ben alıyorum bu ülkede. Hiç bir zaman kendimi beğendiremedim. İnsanlar beni eleştirirken biraz baksınlar. Bu çocuk nerede oynuyor, ne yapıyor diye... Ben her zaman takımım için oynarım. Kişisel başarım umurumda değildir. Ayıp ediyorlar. Hırsız olayları da çok ayıp. Hepsine çok kırgınım. Eğer ben bugün yanlış bir hareket yapmış olsaydım çok farklı olurdu."
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)