E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem oldu---

Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem oldu

Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem oldu
20 Ocak 2024 - 01:52 borsagundem.com

Sivas'ta gece 01.27'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Valilikten yapılan açıklamada deprem nedeniyle olumsuz bir durum yaşanmadığı bildirildi

Sivas'ta gece yarısı deprem paniği yaşandı. Gürün merkezli deprem kent merkezinde ve diğer ilçelerde de hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde depremin 4.4 büyüklüğünde olduğu bildirildi. 

AFAD'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01.27'de meydana gelen ve merkez üssü Sivas'ın Gürün ilçesi olan depemin derinliği de 5.33 olarak belirlendi.

"Olumsuz bir durum bulunmamaktadır"

Sivas Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise depremin ardından AFAD ve ilgili kurumların ekiplerinin saha taraması için bölgeye yönlendirildiği bildirildi.

Açıklamada, "An itibarıyla bildirilen olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yurttaki bazı öğrenciler panikle binayı terk etti

Diğer yandan, deprem nedeniyle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kredi ve Yurtlar Kurumu Binali Yıldırım Kampüsü’nde kalan kız öğrencilerden bazılarının ise panikle binayı terk ettiği görüldü.

Azerbaycan'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

 

Ege Denizi'nde deprem!

 

Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (20 Ocak 2024 11:53

    Geçmiş olsun... "Deprem ağı" uygulamasını ındırın. konum açmasanızda sizlere hızlı bilgi gelecektir.  onlıne kullanıcılar isterlerse bildirim yapaiblir, sohbet edebilir. dunya çapında bir sistem ve ağ bu. ücretsizde kullanılabilir.  deprem oranını ayarladığınızda ör: 3 ve üzerini bildirsin 4 ve üzeri bildirsin gibi bildirim anlık alabilirsiniz. depremi önceden kimse bilemez. ama hızlı gelişme ve haberleşme ücretsiz elinizin altında olur. ör: yaa depremmi oldu sllandım , evde uyandım panıklerine son vermek amaç... telefonabak ve yanıldıgını anında sanıyesınde göreceksın. olursa zaten sana bılgı anlık gelecek.. geçmiş olsun. psıkolojık sorunlara oldumu, olmadımı nered eoldu hissettim gibi panıklere son vermek...