E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞırnak'tan acı haber---

Şırnak'tan acı haber

Şırnak'tan acı haber
29 Ocak 2016 - 11:10 borsagundem.com

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristler bir uzman çavuşu şehit etti

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde bodrum katında yaralılar bulunduğu iddia edilen evin yakınlarında PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu bir uzman çavuş şehit düştü.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü Cudi Mahallesi'nde, bodrum katında yaralılar bulunduğu iddia edilen evin yakınlarında bir grup terörist güvenlik güçlerine ateş açtı.

Saldırıda ağır yaralanan bir uzman çavuş, kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

GENELKURMAY AÇIKLAMA YAPTI

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"29 Ocak 2016 tarihinde Şırnak ili Cizre ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)