E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSırbistan keskin nişancıyı istedi---

Sırbistan keskin nişancıyı istedi

Sırbistan keskin nişancıyı istedi
01 Şubat 2016 - 04:23 borsagundem.com

Cizre'de bir Sırp keskin nişancının yakalandığı haberleri üzerine Sırbistan hükümeti Türk makamlarından resmi bilgi istedi

Sırbistan'ın Ankara Büyükelçiliği, terör örgütü PKK’ya dönük operasyonlar sırasında Sırbistan vatandaşı bir keskin nişancının yakalandığına ilişkin haberler üzerine Türk makamlarından resmi bilgi istedi.

Büyükelçilik’ten yapılan açıklamada, Türk medyasında PKK terör örgütünün Sırp keskin nişancılar kiraladığına ilişkin haberlerin yer aldığı belirtilerek, şöyle denildi:

“Sırbistan Cumhuriyeti, vatandaşlarının 3. ülkelerdeki silahlı çatışmalara muhtemel katılımlarına şiddetle karşı çıkmaktadır. Sırbistan Cumhuriyet Ulusal Meclisi, bu tür faaliyetlere katılımı ağır biçimde cezalandıran bir yasayı geçirmiştir. Bu hususu dikkate alarak, iddiaların hiçbir şekilde Sırbistan Cumhuriyeti ve kurumlarının resmi politika ya da uygulamalarıyla ilişkilendirilmemesi gerekmektedir.”

"SIRP KESKİN NİŞANCI YAKALANDI" HABERİ

Cizre'de önceki gün yakalandığı belirtilen Sırp uyruklu keskin nişancının dün ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldüğü haberi haber merkezlerine ulaşmıştı. İlçede daha önce de Sırp uyruklu bir keskin nişancının da Sırp asıllı olduğu bildirilmişti.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NUN AÇIKLAMASI

Başbakan Ahmet Davutoğlu da, Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde Türk gazetecilere yaptığı açıklamalarda bölgede yabancı keskin nişancıların bulunduğunu söylemişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)