E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSimit Sarayı 5. Cadde'de açıldı---

Simit Sarayı 5. Cadde'de açıldı

Simit Sarayı 5. Cadde'de açıldı
10 Kasım 2014 - 07:24 borsagundem.com

Simit Sarayı New York'un meşhur 5. Cadde'sinde şubesini açtı

Simit Sarayı 12 yıllık hayaline nihayet kavuştu.  New York’un ünlü 5. Caddesi’nde Simit Sarayı açıldı. Markanın kurucusu Kavukçu’nun hedefi  ABD’de 20 mağaza açmak.

Simit Sarayı, uzun süredir hedeflediği ve hazırlıklarını sürdürdüğü New York Fifth Avenue şubesini dün açtı. Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu,  twitter hesabından mağazanın da fotoğrafını paylaşarak, “2002 yılında hedefini koyduğumuz New York 5. Cadde’deki Simit Sarayı hayalimizi Allah nasip etti, bugün açtık” sözleriyle açılışı duyurdu. 

5. Cadde’deki Simit Sarayı’nda 10’u Türk olmak üzere 30 kişi çalışacak. 

İstanbul Mecidiyeköy’de 2002 yılında ilk şubesini açan Simit Sarayı, şu anda Türkiye’de 300’ü aşkın mağazaya sahip ve yurtdışında da 14 ülkede faaliyet gösteriyor. 

Almanya, Belçika,  Dubai,  Hollanda, İngiltere,  Irak, İsveç,  Katar gibi ülkelerde yer alan Simit Sarayı, uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü ABD şubesini de açmış oldu.

‘Donut’a rakip olacak

ABD’de mağazalaşmasını sürdürmeyi planlayan Simit Sarayı’nın hedefinde, 2015 içinde 20 mağazaya ulaşmak var. New York’tan sonra  New Jersey, Chicago,  Los Angeles, Miami, Philedelphia,  Washington,  Boston ve daha sonra  Kanada’da Toronto ve Montreal bulunuyor.  

En pahalı caddelerden

Simit Sarayı, simit ve çayla Amerikalılar’ın kahvaltı klasiği olan donut ve kahveye rakip olacak.

Simit Sarayı’nın açılacağı Fifth Avenue dünyanın en pahalı ikinci caddelerinden. Fifth Avenue’de yıllık ortalama metrekare kirasının 20 bin 702 euro olduğu belirtiliyor.

Arda ile duyurdu

Yurtiçi ve yurtdışında 5 bin 500 çalışanıyla her gün 450 bin kişiyi ağırlayan Simit Sarayı, küresel marka olma yolundaki çalışmalarını sürdürürken, reklamlarında da milli futbolcu  Arda Turan oynuyor. Yeni mağazanın açılışı, Simit Sarayı’nın internet sitesinde Ardu Turan’ın bulunduğu reklamlarla duyuruldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • maşallah10 Kasım 2014 09:11

    donut ile kahvaltı mı yapılır, bu mideniz millet bunlar. sonrada obez ile savaş yeriyoruz derler. simit yanına peynir, zeytin derken, simit yanına kahvaltı tabağına alışmış olurlar. kaşarlı simitler, sandviçler ile dünyaya çok güzel bir türk mutfağı tanıtımı.