E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSilikon vadisi çalıştayı---

Silikon vadisi çalıştayı

Silikon vadisi çalıştayı
23 Kasım 2013 - 00:04 borsagundem.com

Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Kocaeli Muallimköy Bilişim Vadisi Çalıştayı'na katılacak. İçişleri Bakanı Muammer Güler, MÜSİAD toplantısına katılacak

Cumhurbaşkanı Gül, Ordu ve Giresun'da... - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ordu'dan Giresun'a geçerken Ordu-Giresun Havaalanı inşaat sahasını inceleyecek. - Bulancak Sarayburnu Camii, Giresun Valiliği, Fındık Araştırma Enstitüsü, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü ve Jandarma Bölge Komutanlığı'nı ziyaret edecek Gül, Ayvasıl Liman Restoran'da öğle yemeği yiyecek. - Gül, Giresun Belediye Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından Trabzon üzerinden Ankara'ya hareket edecek. (Ordu/Giresun/10.00/10.30/11.00/12.05/12.40/13.20/14.00/15.05)

Başbakan Erdoğan, Trabzon'da... - Erdoğan,Meydan Park'ta düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap edecek, Nova Otel'de düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Toplantısı ile Valilik tarafından Saray Restoran'da onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak. (Trabzon/13.00/15.30/18.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadirli, Düziçi ve Bahçe ilçelerinde adayı tanıtım töreni ile parti yöneticileri ve halkla buluşma programlarına katılacak. (Osmaniye/11.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ABD'de... - Arınç, New York'ta Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelecek, Türkevi'nde düzenlenen Anadolu Ajansı Fotoğraf Sergisi'nin açılışını yapacak.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, PNB Global Zirvesi'ne katılacak. (İstanbul/10.00)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 100. Yılında İmam Hatip Liseleri Uluslararası Sempozyumu'na katılacak. - Sempozyumda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da bulunacak.(İstanbul/09.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Muallimköy Bilişim Vadisi Çalıştayı ile 33 sanayi tesisinin toplu açılışı ve 48 fabrika inşaatının temel atma törenine katılacak. (Kocaeli/10.30/13.30)

İçişleri Bakanı Muammer Güler, MÜSİAD 83. Genel İdare Kurulu toplantısına katılacak, Valiliği ziyaretin ardından Mushaf-ı şerif sergisini gezecek. - Güler, daha sonra Tarihi Dönüşüm Projesi kapsamında Bayraktar Oteli'nin yıkım çalışmasını izleyecek. (Mardin/09.00-16.00)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, WOW Otel'de düzenlenen VI. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi'ne katılacak. (İstanbul/10.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2. Akademisyenler Kurultayı'nın açılışına katılacak, Kumluca, Finike, Demre, Kaş'ta halka hitap edecek, Kemer'de partisine katılım töreninde bulunacak. (Antalya/09.30/19.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Ulular Belediyesinin açılış ve temel atma törenine katılacak, Erzincan Eğitim ve Kültür Derneğince düzenlenen yemeğe iştirak edecek. (Erzincan/12.00/19.00)
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)