E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSiirt ve İstanbul'da YDG-H operasyonu---

Siirt ve İstanbul'da YDG-H operasyonu

Siirt ve İstanbul'da YDG-H operasyonu
27 Ekim 2015 - 02:40 borsagundem.com

Siirt'te YDG-H üyesi 4 kişi gözaltına alınırken İstanbul Sultangazi'deki operasyonda pompalı tüfek ve eylemlerde kullanılan kıyafetler ele geçirildi

Siirt'te terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi 4 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde caddelere barikat kuran, polis araçlarına molotofkokteyli ve havai fişeklerle saldıran YDG-H üyelerini yakalamaya yönelik çalışma başlattı.

Dumlupınar Mahallesi'ndeki hayvan pazarı civarında gerçekleştirilen ve özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, yanlarında çok sayıda havai fişek ve molotofkokteyli ile yakalanan 4 YDG-H üyesi gözaltına alındı.

Siirt Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra emniyete götürüldü.

POMPALI TÜFEK BULUNDU
 

Sultangazi'de terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda, pompalı tüfek ile eylemlerde kullanıldığı değerlendirilen kıyafetler ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, Yunus Emre Mahallesi, Murat Celep Caddesi'ndeki bir kafeye terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin çok sık giriş çıkış yaptığını belirledi. 

Kafeye düzenlenen baskında, çeşitli yerlere saklanmış 1 pompalı tüfek, 8 mermi, 1 dizüstü bilgisayar ile eylemler sırasında kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda kıyafet, çanta ve YDG-H yazılı tişörtler ele geçirildi.

Kıyafetler üzerinde yapılan incelemelerde elde edilen bulguların DNA testine tabi tutularak eylemlere katılan şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesine çalışıldığı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)