E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporShane Larkin, Avrupa Şampiyonası'nda son 16'da yok---

Shane Larkin, Avrupa Şampiyonası'nda son 16'da yok

Shane Larkin, Avrupa Şampiyonası'nda son 16'da yok
09 Eylül 2022 - 14:17 borsagundem.com

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ataman, sakatlığı sebebiyle ameliyat olması gereken Larkin'in Avrupa Şampiyonası'na devam edemeyeceğini açıkladı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Fransa ile oynanacak son 16 turu maçı için konuştu. Shane Larkin'in durumuyla ilgili olarak Ataman, "Shane Larkin'in ameliyat olması gerekiyor. Ciddi bir yırtık söz konusu. Maçlarda oynayamayacak. Topu bile tutamadığını söyledi" açıklamasını yaptı.  

Ergin Ataman, "Furkan, Philadelphia'da oyun kurucu da oynamıştı. Yarın onunla eksikliğimizi gidermeye çalışacağız. Shane Larkin, takımda en çok asist yapan oyuncuydu, eksikliğini hissedeceğiz" diye konuştu. 

Son 16 Turunda Rakip Fransa

A Erkek Milli Takımımız FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda 10 Eylül Cumartesi günü Arena Berlin’de Fransa ile karşılaşacak. 

NTV’den naklen yayınlanacak olan müsabaka TSİ 13.00'te başlayacak.

Organizasyonda ilk tur maçlarını Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te oynayan A Erkek Milli Takımımız; A Grubu’nda Karadağ, Bulgaristan, Gürcistan, Belçika ve İspanya ile karşı karşıya geldi.

A Erkek Milli Takımımız, Fransa ile 50. Kez Karşı Karşıya Gelecek

FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda yer alan A Erkek Milli Takımımız, 10 Eylül Cumartesi günü tarihinde 50. kez Fransa ile karşılaşacak.

12 Dev Adam'ın rakibi belli oldu

 

12 Dev Adam'dan kritik galibiyet

 

12 Dev Adam ikinci uzatmada yıkıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)