E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSevilay Yükselir Sabah'tan kovuldu---

Sevilay Yükselir Sabah'tan kovuldu

Sevilay Yükselir Sabah'tan kovuldu
09 Haziran 2015 - 00:15 borsagundem.com

Köşe yazarı Sevilay Yükselir, Sabah Gazetesi’nden kovuldu. Yükselir'in Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile ilgili sözleri tartışma yaratmıştı

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Sevilay Yükselir, Sabah Gazetesi’nden kovuldu. Haberleri Twitter hesabından doğrulayan Yükselir, “Seçim süreci boyunca HDP'nin barajı geçmesi ve oy desteğim benimsemediğinden işime son verdi. Her şeyin hayırlısı olsun. Gazeteciliğe devam” mesajını yazdı.

Yükselir, 2015 Genel Seçimleri’nden önce HDP’ye verdiği desteği vurgulamış ve ‘Bu iktidara Erdoğan'a Kürt Sorununun çözümünde attığı adımlardan dolayı tapmıştım’ ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Dün de yazar Nazlı Ilıcak ile Twitter’da bir tartışma içerisine giren Yükselir, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan için de ‘karga’ ifadesini kullanmıştı.

Sabah Gazetesi ile yollarını ayıran Sevilay Yükselir, Twitter’dan şu açıklamaları yaptı:

"Zorunlu olarak bu açıklamayı yapıyorum zira telefonlarım kilitlendi. Haberler doğru.7 yıldır yazarı olduğum Sabah Gazetesi ve A Haber yönetim Seçim süreci boyunca HDP'nin barajı geçmesi ve oy desteğim benimsemediğinden işime son verdi. Her şeyin hayırlısı olsun. Gazeteciliğe devam. 

Bu arada mesele vicdan olunca biran bile tereddüt etmeden onu tercih etmiş biri olarak, meslektaşlarım tarafından eleştirilmeyi hak etmiyorum. Hepinizin bilmesini isterim ki son derece mutlu ve huzurluyum...İnşallah Barış kazanacak...Türkiye kazanacak..."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Byk09 Haziran 2015 12:22

    Güçlüden yana olup dalkavukluk yapıp düzenden beslenenler iktidar güç kaybedince yan çizince beklenen sonları.

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM09 Haziran 2015 12:05

    YOKMU ARTIRAN

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM09 Haziran 2015 11:57

    BUNLAR YAZAR DEĞİL YAZARKASADIR. MENFAATİ İÇİN HER TAKLAYI ATAN.HERŞEYE MÜSAİT OLAN.BUNLARI İŞE ALANLAR KENDİLERİ İÇİN TETİKÇİLİK YAPSIN DİYE ALIRLAR.YAZDIKLARI VASAT..İLKOKUL ÇOCUĞUNUN KOMPOZİSYONU BUNLARIN YAZDIKLARINDAN DAHA GÜZELDİR..

  • hakan277209 Haziran 2015 10:12

    İdealist olmayan insanlar menfaatperest olur.İster arkadaşın olsun isterse Yoldaşın.Eğer menfaati için seninle beraber olmuşsa menfaat bittiği zaman arkadaşlık da yoldaşlık da biter ve satar seni.Ak parti idealistlerin olduğu gibi menfaat grublarıda mevcut.Feto gibi

  • bir09 Haziran 2015 09:22

    Besle kargayı karga desin..İyi oldu.Ülkemizin kimlere taptığını görün işte.Kürtler ayağa kalkıp dirildikçe Tayyip Trük milletini hem horladı,hakaret etti hemde desteğini aldı.

  • ali dayı09 Haziran 2015 09:18

    BENİM DAVULUM ÇALMADIN HADİ YALLAH,SADECE BU SABAH İÇİNMİ GEÇERLİ DİĞER GAZETELER İÇİNDE GEÇERLİ,BURDAYSAN BENİM GİBİ DÜŞÜNECEN BENİM GİBİ YAZACAN,EŞEĞİMİ GÜDECEN,SEN KENDİN OLMAYACAN,SENİN AKLINDA FİKRİNDE DÜŞÜNCENDE BEN OLACAM SEN OLMAYACAN,CAHİLLİK TÜM GAZETE VE PATRONLARI İÇİN DİZ BOYU,TOPUNUZUN YETMİŞİKİ CEDDİNE,CANINIZ CEHENNEME,İNSANLAR ÖNCE KENDİ OLMALI,SAYGI OLMALI,SENİN DAVULUNU DEĞİL KENDİ DAVULUNU ÇALMALI,O ZAMAN GAZETECİ GAZETECİ OLUR,ÇEŞİTLİ FİKİRLER ORTAYA ÇIKAR,DUYDUNUZMU BENİ ŞEREFSİZLER,ŞEREFLİ OLMAYA NE ZAMAN AQDIM ATACAKSINIZ,HADİ BUGÜN BAŞLAYIN ADEM GİBİ ADAM OLUN,HEP BEN DEMEYİN,BEN,SEN,O,BİZ,ONLAR,ŞUNLAR DEYİN,TAMAMMI,AMA NAFİLE YAZIYORUM GİBİ,DAĞLAR YER DEĞİŞTİRİR AMA SİZ KAFA DEĞİŞTİRMEZSİNİZ

  • tarık09 Haziran 2015 09:05

    daha durun,hele akp bir muhalefette kalsın,yandaş medyada daha çok çözülmeler görülecektir.

  • Bursa09 Haziran 2015 09:01

    Maalesef ülkemizde son yıllarda gazetecilik adı altında belli bir düşünce veya grup için resmen avukatlık yapılıyordu! Tabi ki bunun karşılığını fazlasıyla da aldıkları için bu savunma görevlerini her geçen gün daha şevkle hatta birbirleriyle yağcılık yarışına girerek yapıyorlardı! Ancak bu seçimlerde yeni bir dönem başlayabileceğini düşündükleri için hemen güçlü tarafa yaranma yarışına başladılar!! Kısacası karaktersizlik kişiliksizlik kimin umurunda, yeter ki daha çok para ver her istediğini yazar bunlar :)))

  • Demek09 Haziran 2015 04:27

    Et bulma dünyası su ana kadar helal yemedigine say şimdi bagirirsin artık beni kullandılar diye belki Silivri yolu taştan geliyor sıra belki de sana neden eleştirisi yaptın salla başı al zamli maasi

  • otobüs09 Haziran 2015 00:35

    Bazıları durakta otobüs beklemesini hiç sevmez. Gelen ilk otobüse biner. Bazıları da otobüs bir arıza yapıp dinlenme tesisine girince bir bahane bulup kavga çıkarıp, kendisini başka otobüse atıverir. Eee ne de olsa maksat dünyalıktır.